Quantum Break - deň, keď sa čas pokazil

Čo je vlastne Quantum Break od Remedy? Videá nám na to zatiaľ nedali odpoveď, ale autori to na E3 objasnili. Titul bude založený na čase, cestovaní v čase, ovplyvňovaní času a časových paradoxoch.

pridal saver 15.6.2013 o 13:11 pod hry
Quantum Break - deň, keď sa čas pokazil

HRY > NOVINKY >

Čo je vlastne Quantum Break od Remedy? Videá nám na to zatiaľ nedali odpoveď, ale autori to na E3 objasnili. Titul bude založený na čase, cestovaní v čase, ovplyvňovaní času a časových paradoxoch.

Quantum Break bude štýlom akčná strieľačka, v ktorej striedavo preberieme tri postavy. Zahráme si za Jacka Joycea, preberieme aj postavu Beth Wilderovej aj zloducha Paula Serene. Paul je najlepším priateľom Jacka a vedie organizáciu Monarch špecializujúcu sa v cestovanie časom. Všetky postavy budú navždy prepojené jedným neúspešným experimentom. Stalo sa im niečo podobné ako Fantastickej štvorke, časový experiment nevyšiel a ich zmenil. Dostali schopnosti ovládať čas. Zatiaľ autori nešpecifikovali každú postavu, ale každá bude mať iné schopnosti.

Zatiaľ vieme, že Paul Serene má najsilnejšiu schopnosť manipulovať s časom, konkrétne vidí budúcnosť, jej časové línie a môže si z nich vyberať. Tieto výbery budú zároveň časti, v ktorých túto postavu preberieme a určíme ďalšie pokračovanie hry. Budeme sa tak môcť rozhodnúť o štýle hry do ďalšej časti.

Pomedzi hru bude bežať doplnková TV show, ktorá ukazuje dopady našich rozhodnutí v inom svete. Tieto vsuvky autori volajú Junctions in Time a tento príbeh budeme ovplyvňovať našimi rozhodnutiami v hre. Hra sa bude predávať s prvou sériou TV seriálu.

Autori majú už s integrovaním iného média do hry už skúsenosti a niečo podobné spravili s Alan Wake, kde sfilmovali krátky seriál k hre. Tam im skrsol nápad vytvoriť hru s filmovými scénami ako prirodzenú evolúciu pre svoj tím. Sam Lake vidí v spojení TV a hier prirodzenú evolúciu a ako vieme Xbox One je presne na toto určený (dostane aj Halo TV seriál z produkcie Spielberga a ohlásený je aj Raving Rabbids TV seriál pre deti).

Uvidíme ako pridajú druhú TV sériu, buď to budú postupne rozširovať digitálne alebo ju uvidíme v druhej hre. Čo sa týka iných platforiem, PC zatiaľ nespomínajú a vzhľadom na úzke previazanie s Xbox One štýlom bude otázne, či tentoraz hra príde aj na túto platformu. Záleží, akú majú zmluvu z Microsoftom.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox one, remedy






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk