Týždenník - Ready for nextgen?

Tento týždeň Sony ohlásilo dátum vydania PS4 pre Slovensko, priblížili sme si konfiguráciu PC vhodnú pre nextgen hry a AMD vypustilo svoju sériu nextgen grafických kariet.

pridal saver 13.10.2013 o 12:45 pod hry
Týždenník - Ready for nextgen?

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň Sony ohlásilo dátum vydania PS4 pre Slovensko, priblížili sme si konfiguráciu PC vhodnú pre nextgen hry a AMD vypustilo svoju sériu nextgen grafických kariet.

Na Slovensku vyjde PS4 v piatok 13. decembra za už ohlásených 399 eur, dostupné bude aj bundle s Killzone za 439 eur.  Plus štandardná nádielka hier bude zahŕňať multiplatformy ako Battlefield 4, Assassins Creed 4, alebo Watch Dogs,  z exkluzivít sa pozrite hlavne po Killzone a Knack, pričom Driveclub si môžete vyskúšať v lite verzii s predplatným na multiplayer v PSN Plus.

Prvé nextgen hry PC požiadavky už začínajú zverejňovať a firmy kde Watch Dogs ukázal štandard pre a quadcore procesor, 8GB RAM a DX11 karta už budú štandardom. Požiadavky ukázal aj Call of Duty, ale len na nvidia stránke, kde autori potvrdili, že nie sú finálne. Ak si pripravujete nové PC doporučenú zostavu sme zhrnuli aj v našom článku.

Z iných noviniek GTA Online dostalo nový update, čiastočne fixujúci chyby, ale stále si nechávajúce niekoľko fixov na budúcotýždňový patch, po ktorom by autori chceli odškodniť problémy hráčov 500 tisícovým úplatkom. Pôjde však o virtuálne peniaze v banke v hre, ktorú všetci hráči dostanú v dvoch splátkach v priebehu tohto mesiaca.

Priblížil sa nám aj titul Order 1886, rovnako sa nám priblížila odhalená Ellen Page v Beyond Two Souls a čoskoro sa nám v kreslenej forme ukáže aj zaklínač a konkrétne to bude v komikse.

Z technológii AMD vypustilo prvú sériu svojich R7 a R9 kariet, ktoré sú však len refreshom minulej série, skutočné novinky v podobe R9 290 a R9 290X kariet ešte len prídu tento týždeň. 

Microsoft na jeseň pripravil tri bundle Xbox360 konzol s hrami a Kinectom, kde jedno balenie je pre core hráčov, ďalšie pre casual a posledné pre rodiny.

Ak by ste si chceli zhrnúť informácie o nextgen konzolách gametrailers pripravili animované zhrnutie štatstík.

Z recenzii sme sa pozreli na Infinity Blade III, poslednú časť mobilnej série, kartovú hru Card Hunter, zvláśtnu rozprávku Cloudberry Kingdom, interaktívny film Beyond Two Souls, a nechýbala ani recenzie na FIFA 14, plus dojmy sme priniesli z Ratchet and Clank: Nexus.

Nakoniec sme tu mali aj novú epizódu nášho Sector TV magazínu:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (9)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21055)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk