Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri

Čím si skromná akčná RPG získala priazeň hráčov a čo prinesie?

pridal uni 7.11.2013 o 15:22 pod hry
Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri

HRY > NOVINKY >

Pomerne nenápadná RPG Hyper Light Drifter neprišla na Kickstarter s príliš veľkými ambíciami, napriek tomu zaznamenala obrovský úspech, ktorý prekročil všetky očakávania.

Cieľovou sumou bolo 27 000 dolárov a hra už počas 24 hodín vyzbierala štvornásobok! Na konci kampane sa suma zastavila na čísle 645 158 dolárov a tak hráči zabezpečili nie len vydanie hry, ale aj všetky bonusy. Okrem iného to znamená, že sa Hyper Light Drifter popri PC objaví aj na PS4, PS Vita a Wii U.

Hyper Lift Drifter je 2D akčná RPG v štýle 8 a 16 bitových klasických hier obohatená  modernými technikami. Začleňuje brutálny boj, vylepšenie výzbroje a atraktívny svet s nádychom Miyazakiho filmov. Primárnou zbraňou je meč a pomocníkom lietajúci škriatok, ktorý sa stará o inventár, udržuje štíty, hľadá skryté cesty a svetlo v tme. Medzi sekundárnymi zbraňami sú pištole, pušky, výbušniny nabíjané batériami. Svetelný diamantový štít poskytuje ochranu a pri dobrom načasovaní odráža projektily späť do nepriateľov. Ďalšiu podporu poskytuje doplnková multifunkčná výbava.

Alexa Prestona podpora komunity veľmi prekvapila a nečakaný záujem pripisuje štýlovému vzhľadu a naznačenému obsahu, ktorý oslovil priaznivcov akčných RPG a adventúr. Hra vychádza z autorovej fantázie, snov, predstáv a vplyvov z detstva a titulov Secret Of Mana, Zelda, Final Fantasy VI, Journey, Fez, Spelunky a Super Smash Bros. Pri tom sa prejavuje vplyv farby a kompozície s výpovednou hodnotou aj bez použitia slov.

Hyper Light Drifter je vo vývoji šesť mesiacov ale koncept nosí autor v hlave väčšinu svojho života. Tešíme sa na výsledok!





Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri  Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri  Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri
Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri  Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri  Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri
Páči sa mi!






Hyper Light Drifter zaznamenal mega úspech na Kickstarteri
PC
PS4

Vývoj: Heart Machine
Štýl: RPG
Dátum vydania: 31. marec 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20010)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk