Middle-earth: Shadow of Mordor ohlásené!

Warner Bros vstupuje tvrdo do hernej oblasti a po Batmanovi a Mortal Kombate pripravuje ďalší veľký titul a to Middle-earth: Shadow of Mordor

pridal saver 12.11.2013 o 18:42 pod hry
Middle-earth: Shadow of Mordor ohlásené!

HRY > NOVINKY >

Warner Bros vstupuje tvrdo do hernej oblasti a po Batmanovi a Mortal Kombate pripravuje ďalší veľký titul a to Middle-earth: Shadow of Mordor.  Hra vyjde na PC, Xbox360, PS3, PS4 a Xbox One a bude akčnou hrou z tretej osoby, v ktorej preskúmame príbeh pomsty a vykúpenia v univerze Prsteňa.

Na hre pracuje Monolith, tvorcovia pôvodného FEARu a aj keď posledné roky nemali plodné obdobie, vieme, že ak chcú, vedia zapracovať. Tentoraz chcú zapracovať na novom štýle hrateľnosti akčného žánru a to možnosťou vlastného štýlu hrateľnosti, ktorý bude odmeňovať hráčov.

V hre preberieme úlohu Taliona, statočného rangera, ktorého rodina bola zavraždená pred jeho očami v noc, kedy sa Sauron a jeho armáda vrátila do Mordoru. Bolo to len moment predtým ako bol zavraždený aj on. On bol ale oživený Duchom pomsty a posilnený schopnosťami prízrakov. Talion sa tak vydáva na cestu do Mordoru s cieľom zničiť tých, ktorí mu ublížili. Počas svojej cesty za osobnou pomstou ale zisťuje, že duch, ktorý ho priviedol k životu má vlastné ciele. Učí ho pôvod Prsteňov aby ho nakoniec konfrontoval so skutočným nepriateľom.

Hráči budú v hre objavovať temnú a veľmi osobnú tému pomsty vo svete kde rozhodnutia majú konsekvencie a konsekvencie zostávajú aj po smrti. Svet sa bude okolo hráčov upravovať podľa ich cesty, podľa ich rozhodnutí, možností a schopností. Bude sa adaptovať ako on, tak aj nepriatelia, kde každý bude mať vlastnú osobnosť, silné a slabé stránky. Hra tak prinesie jedinečný zážitok pre každého hráča.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19593)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk