Tri spin-offy Persona série dostanú aj anglickú lokalizáciu

RPG s detskými verziami hrdinov z Persony 3 a Persony 4, bojovka a aj tanečná hra boli potvrdené pre severoamerický región. Lokalizácia Persony 5 je naplánovaná na rok 2015

pridal roberto 26.2.2014 o 8:51 pod hry
Tri spin-offy Persona série dostanú aj anglickú lokalizáciu

HRY > NOVINKY >

Všetky tri spin-offy Persona série budú vydané aj v Severnej Amerike, čo znamená, že sa priaznivci série môžu tešiť na anglickú lokalizáciu. Japonci veria, že by spin-offy mohli k značke prilákať aj nových hráčov. Tých by mohla značka skutočne potrebovať, keďže posledný diel hlavnej JRPG série, Persona 4, vyšiel ešte v roku 2008 a mnohým mladým hráčom jej meno nič nehovorí.

Ako prvý bol predstavený Persona Q: Shadow of the Labyrinth, RPG titul naplánovaný na jeseň 2014. Ten z radu vybáča už tým, že vychádza exkluzívne pre handheld 3DS. Vôbec prvýkrát sa tak spojí značka Persona a platforma od Nintenda.

Tvorca Persona série, japonské štúdio Atlus, v hre vzalo hrdinov z Persona 3 a Persona 4 a prostredníctvom hodín vo veži Yasogami High School ich poslalo do minulosti. Ich vzhľad vďaka tomu mohlo prepracovať v štýle ich menej známej série Etrian Odyssey a z hrdinov sa teda stávajú deti. Uvidíme, či modrovlasý frkan s poriadnou búchačkou nevzbudí pozornosť západných mamičiek. Predsa len je to niečo iné, ako vrhanie bleskov či poké ballov.

Túto jeseň vychádza aj bojovka Persona 4 Arena Ultimax. Tá je pokračovaním Persona 4 Arena titulu z roku 2012. Rovnako ako jej predchodkyňa, aj Arena Ultimax mieri na PS3 a Xbox 360. Oproti pôvodnému titulu pribudnú známe postavy Yukari Takeba a Junpei a úplne nová postava Sho Minazuki.

Nakoniec až v roku 2015 príde do Severnej Ameriky PS Vita titul Persona 4: Dancing All Night. Po udalostiach Pesony 4 v nej čelí tím novej výzve. Musia sa postaviť polnočným tieňom. Tie sa však nedajú poraziť tradičnými spôsobmi a k víťazstvu sa RPG hrdinovia musia tentokrát pretancovať.

Distribútor potvrdil aj lokalizáciu Persony 5 a to ešte počas roka 2015.





Tri spin-offy Persona série dostanú aj anglickú lokalizáciu  Tri spin-offy Persona série dostanú aj anglickú lokalizáciu  Tri spin-offy Persona série dostanú aj anglickú lokalizáciu
Páči sa mi!






PS3
PS4

Vývoj: Atlus / Atlus
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 4. apríl 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk