Free 2 play MMO H1Z1 bojuje v štýle Day Z

Ďalšia zombie apokalypsa no tentokrát v Sony prevedení postavená na MMO základoch.

pridal play3man 10.4.2014 o 10:57 pod hry
Free 2 play MMO H1Z1 bojuje v štýle Day Z

HRY > NOVINKY >

Už včera avizovalo Sony Online Entertainment, že vo večerných hodinách príde k odhaleniu novej hry H1Z1. Aj sa tak nakoniec stalo, no bližšie informácie sa k nám dostali len pred malou chvíľou. H1Z1 je masívna multiplayerová online hra vo F2P štýle a odohráva sa 15 rokov po vypuknutí zombie apokalypsy. Cieľom hry je v hráčoch prebudiť pocit strachu a to za každých okolností. Budete tak musieť neustále zhromažďovať všetky možné zdroje, kedže nikdy neviete, kedy príde tá správna chvíľa pre ich použitie.

Samozrejmosťou sú molotovové kokteily, rôzne výbušniny a kopec ďalší zbraní, tie však chcú vývojári oznámiť o niečo neskôr. Vývojári hovoria, že H1Z1 sa bude odlišovať od iných survival sandboxov obrovským svetom s tisíckami hráčov na viacerých oddelených serveroch. Všetko čo urobíte tak zanechá trvalé následky v okolitom svete. Premiestňovať sa bude možné nielen chôdzou, ale aj pomocou rôznych dopravných prostriedkov. V hre nenájdeme žiadne levelovanie postáv, no dostaneme možnosť upravovať si ich podľa vlastného uváženia. Ak zomriete, budete respwavnutý s presne rovnakou postavou a možno aj s už získanými predmetmi – to ešte SOE stále zvažuje.

H1Z1 funguje na ForegeLight engine a prvá hrateľná verzia má prísť už čoskoro. Early access bude možné získať za $20 a finálna hra má byť podporovaná mikrotransakciami. Verzia pre PlayStation 4 je zatiaľ iba na papieri, no šanca, že sa hra dostane aj na túto platformu je vysoká.

 





Free 2 play MMO H1Z1 bojuje v štýle Day Z  Free 2 play MMO H1Z1 bojuje v štýle Day Z  Free 2 play MMO H1Z1 bojuje v štýle Day Z
Free 2 play MMO H1Z1 bojuje v štýle Day Z
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19852)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk