The UnEarth Initiative vás vystrelí do vesmíru

Stanete sa členom nízkorozpočtového projektu na kolonizáciu cudzích planét a záchranu Zeme. Po pristátí sa však radšej zakopte hlboko pod povrch planéty, emzáci nie sú ďaleko.

pridal roberto 13.5.2014 o 9:10 pod hry
The UnEarth Initiative vás vystrelí do vesmíru

HRY > NOVINKY >

The Unearth Initiative je sci-fi simulátor miešajúci hlboké možnosti budovania a prieskumu novej planéty s trochou šarmantného humoru. V 31. storočí je už Zem samozrejme preľudnená na prasknutie. Niekto sa ale dokázal konečne rozhýbať a pripravil, a tiež zrealizoval projekt vesmírnej kolonizácie. Bohužiaľ, peňazí nebolo nazvyš, čo sa prejaví hneď na začiatku kolonizačného dobrodružstva.

Loď musí núdzovo pristáť a kolonisti sa ocitajú v cudzom svete, odkázaní sami na seba. Vyslanci ľudskej rasy musia planétu preskúmať, ale prvoradým cieľom je prežiť. Vašou úlohou teda bude stmeliť túto bandu bývalých trestancov, politických podvratných živlov a mierne labilných bežných občanov do jedného tímu, ktorý by mohol dokázať položiť základy budúcej kolónie. Rátajte tak s tým, že každý člen výpravy dostane vlastné osobnostné rysy.

Na náhodne generovaných planétach, s náhodne generovanou faunou i flórou, budete svoj čas deliť medzi budovanie podzemnej základne a prieskum. Znelo by to takmer idylicky, keby ste zostali odrezaní od zvyšku vesmíru. Ale len čo sa vám začne trochu dariť zistíte, že vo vesmíre zďaleka nie ste sami. Môže sa to začať nevinným interplanetárnym škodcom vo vašej záhradke, pokračovať vesmírnym morom a nakoniec sa ozvú aj emzácke civilizácie.

Viacero nudných činností nebude treba pravidelne opakovať "vlastnoručne", môžete na ich vykonávanie naprogramovať rovotov - robotických pomocníkov. Vaša kolónia sa bude vyvíjať aj vďaka postupu v technologickom strome a aj keď hra nebude obsahovať skutočný multiplayer, môžete aspoň naraziť na ruiny neúspešných kolónií iných hráčov.

The Unearth Initiative nedávno úspešne zakončila kampaň na Steam Greenlight a ak pôjde všetko podľa plánu, privítame ju na PC, Mac a Linuxoch.





The UnEarth Initiative vás vystrelí do vesmíru  The UnEarth Initiative vás vystrelí do vesmíru  The UnEarth Initiative vás vystrelí do vesmíru
Páči sa mi!






The UnEarth Initiative vás vystrelí do vesmíru
PC

Vývoj: Inkling Games / Inkling Games
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19969)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk