Aký bude Dead Island 2?

Californské pláže a luxusné podniky zachváti chaos, to však ešte neznamená, že sa blíži koniec sveta. Aj zombie nákazu si treba vedieť vychutnať.

pridal roberto 18.6.2014 o 10:24 pod hry
Aký bude Dead Island 2?

HRY > NOVINKY >

Videoherná konferencia E3 skončila už pred pár dňami, avšak ozveny rozhovorov a dojmy z hrania demo verzií ešte stále prinášajú hráčom nové informácie hlavne o zaujímavých tituloch, ktoré boli predstavené až priamo v Los Angeles. K takým patrí aj Dead Island 2, nástupca úspešného open-world titulu z dielní Techlandu. Ako sme sa ale dozvedeli pred pár dňami, na pokračovaní pracuje štúdio Yager, ktoré sa do povedomia hráčov dostalo predovšetkým titulom Spec Ops: The Line.

Ale Nemci sa rozhodne nehodlajú vzdať prípravy surreálnych scénok, ako ich poznáme z prvého dielu. Pohodové porcovanie zombíkov bude tentoraz prebiehať na krásnych californských plážach, uliciach zaliatych slnkom i napríklad v hoteli, kde sa svadobná hostina premenila na zraz luxusne oblečených chodiacich mŕtvol. Na svojom mieste zostane aj príprava bláznivých zbraní. Okrem mačety, kladiva či sekery, tak využijeme aj kušu nabitú elektrinou či motorové zbrane, ktoré sú síce účinné, ale tiež hlučné a ich používanie spotrebováva benzín. A keďže si zamestnanci čerpacích staníc neplnia svoje povinnosti... Prípravu týchto vychytávok však zvládneme priamo v teréne a za pochodu, bez nutnosti použiť pracovný stôl. Tí, ktorých craftovanie zbraní nezaujíma, možno ocenia aspoň možnosť vymeniť oháňanie sa sekerou za oveľa efektnejšie oháňanie sa dvoma sekerami.

Aký bude Dead Island 2?

Chaos podporí prítomnosť niekoľkých ľudských frakcií, ktorých členovia sa na vás s radosťou vrhnú hlavne v oblastiach, ktoré by sa inak dali považovať za pomerne bezpečné. Trestanci, mariňáci, psychopati i zlodeji, všetci majú svoje vlastné záujmy. A do tohto prostredia sú vývojári schopní vpustiť až 8 hráčov, ktorí môžu hru ľubovoľne opúšťať, aby ich miesto zaujali iní.

Dead Island 2 rozdelí hrateľné charaktery do rôznych tried, s rôznymi silnými stránkami a špecializáciou na určitý typ zbraní. Od Yageru po stvorení The Line samozrejme očakávame množstvo dobre pripravené grafické efekty a excelentné využitie soundtracku k dotvoreniu podivnej slnečno-hnilobnej atmosféry.

Aký bude Dead Island 2?





Páči sa mi!

Zaradené pod: zombie






Aký bude Dead Island 2?
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Deep Silver / Dambuster studios
Štýl: Akcia / Adventúra
Dátum vydania: 21. apríl 2023
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19962)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk