Planetary Annihilation sa dostalo v Early Access verzii do obchodov

Skorý prístup k rozpracovaným verziám hier je doménou hlavne Steamu, no ako ukazuje real time stratégia Planetary Annihilation, možno už onedlho budeme vídať hry v takomto štádiu aj na pultoch obchodov

pridal play3man 30.6.2014 o 7:19 pod hry
Planetary Annihilation sa dostalo v Early Access verzii do obchodov

HRY > NOVINKY >

Skorý prístup k rozpracovaným verziám hier je doménou hlavne Steamu, no ako ukazuje real time stratégia Planetary Annihilation, možno už onedlho budeme vídať hry v takomto štádiu aj na pultoch obchodov.

V roku 2012 prišlo americké štúdio Uber Entertainment so svojim novým projektom real time stratégie pod názvom Planetary Annihilation na Kickstarter, kde sa im podarilo vybrať viac ako dvojnásobok požadovanej sumy. Autori o hre hovoria ako o stratégii novej generácie, pričom má ísť o akúsi galaktickú vojnu, v ktorej budú hráči používať ako základný bod mapu založenú na rôznych typoch planét a dokonca aj asteroidov. Hráči budú môcť následne tieto planéty dobíjať a dokonca prevziať kontrolu nad celým planetárnym systémom. Herné režimy budú rozmanité a zahrať si tak budete môcť aj vtedy, ak práve moc voľného času nemáte, kedže dĺžka súbojov sa môže pohybovať od niekoľkých desiatok minút až po dlhé, masívne boje so 40 hráčmi.

Tak ako väčšina dnešných hier, teda hlavne tie, ktoré si prejdú crowdfundingom, je dostupná cez Steam Early Access. Vývojári týmto spôsobom ponúkajú hráčom možnosť vyskúšať si ešte nedokončenú verziu hry, čo kompenzujú nižšou cenou. No ako už aj upozorňovalo samotné Valve, ak si takúto hru kúpite, nikto vám negarantuje, že ju aj autor dokončí, takže by ste si mali prípadný nákup dobre zvážiť. Planetary Annihilation sa však tohto obávať nemusí, keďže hra je už na veľmi dobrej ceste. Jeden z fanúšikov Planetary Annihilation na reddite dokonca prišiel s fotografiou, ktorá ukazuje, že Uber Entertainment posunuli Early Access na nový level. So svojou hrou totiž prišli v takomto štádiu rovno na pulty obchodov, kde Planetary Annihilation predáva za cenu bezmála £40.

Spravili tak po dohode so svojim vydavateľom, ktorým je rastúci Nordic. Hru chceli neskôr aj tak vydať retailovo, no zmysleli si, že spravia takýto experiment. Nakoľko sú si istí, že hru dokončia, prišli s nápadom vydať Early Access v obmedzenom počte krabicovo. Hra je samozrejme v rovnakej verzii ako na Steame a teda sa postupne bude updatovať. Navyše majitelia dostanú exkluzívnu jednotku.

Planetary Annihilation vyjde v plnej verzii ešte tento rok a to pre Windows, Mac a Linux.





Planetary Annihilation sa dostalo v Early Access verzii do obchodov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19764)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk