CliffyB predstavuje svoju novú hru BlueStreak

Dizajnér hier ako Unreal Tournament alebo Gears of War prichádza so svojou prvou free to play hrou BlueStreak a naberá tak nové skúsenosti aj s takými prvkami dnešných hier akými sú mikrotransakcie

pridal play3man 10.7.2014 o 7:54 pod hry
CliffyB predstavuje svoju novú hru BlueStreak

HRY > NOVINKY >

Clifford Bleszinski sa stal známy najmä vďaka hrám ako Unreal Tournament a Gears of War, na ktorých pracoval ako dizajnér. Práve oživenie série Unreal prišlo len nedávno, no Clifford si po odchode z Epic Games v roku 2012 urobil menšiu prestávku od videoherného sveta a začal sa venovať iným činnostiam. Fanúšikovia však na jeho prácu nezabudli a stále ho podpichovali, aby sa vrátil naspäť. Posledný júnový deň však prišiel na Twitter s informáciou, že sa do tvorby hier po dvojročnej prestávke vracia, pričom dnes priblížil svoj nový projekt, ktorým je hra s kódovým označením BlueStreak a pôjde o arénovú sci-fi strieľačku.

Hlavnou črtou tejto hry v spojení s Cliffordom Bleszinskim je však to, že bude vydaná vo forme free to play. Ide tak o jeho prvú free to play hru, ktorých súčasťou sú aj mikrotransakcie. No a práve ohľadom nich dostal otázku počas AMA na reddite a jeho odpoveď bola celkom úprimná. Nie je si istý, kedže free to play znamená s každou hrou niečo celkom iné. Podľa jeho slov to niekto robí metódami "Las Vegas", ako Zynga, Candy Crush, ale existujú aj takí, ktorí to robia správne, pre príklad uviedol League of Legends a WarFrame. Práve kvôli chabým skúsenostiam s týmto typom hier sa rozhodli hru vydať cez juhokórejského vydavateľa Nexon. Vybrali si ho preto, lebo veria, že ich dokážu nasmerovať tam, kde budú ľudia ochotní do hry vložiť svoje peniaze namiesto toho, aby ich hra z ľudí ťahala.

Zároveň je odhodlaný vytvoriť hru bez pay to win modelu. Kedže ide o strieľačku chce hráčov, ktorým sa hra páči a pritom sa necítili, že musia minúť peniaze na to, aby porazili nejaké decko, ktoré do hry vložilo množstvo peňazí. Keď už sme pri strieľačkách, verí, že tento žáner stále nie je nudný a ešte má čo ponúknuť. Ako príklad uviedol TitanFall, ktorý obsahuje také prvky ako behanie po stenách, chytré zbrane, robotov a podobne. BlueStreak by mal byť rovnako netypickou strieľačkou so zdôrazneným príbehom, no inak ako bežnými spôsobmi. Postavy budú mať históriu pohybujúc sa vo svete, ktorý do hry dokonale zapadne. Štýlom nechce temnú hru a rovnako nechce ani cellshadovaný štýl, hľadajú si vlastný vizuál.  Hrateľnostne sa orientuje na 5 vs 5 a free for all mod.

Cliffova firma už má 12 ľudí, ktorých chce postupne rozšíriť na 15-20. Majú ľudí z Epicu, Ubisoftu, a aj vývojárov Call of Duty.  Svoju hru chcú ponúkať aj ako earlý access, ale neplánujú Kickstarter.





Páči sa mi!






PC
PS4

Vývoj: Nexon / Boss Key Productions
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 8. august 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk