Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight

Vývojári úspešnej survival hry Rust predstavujú svoj nový projekt.

pridal play3man 28.7.2014 o 15:47 pod hry
Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight

HRY > NOVINKY >

Facepunch Studios prišli koncom minulého roka na Steam so zaujímavou survival hrou Rust, ktorá je však do dnes stále dostupná iba ako hra s predbežným prístupom. Autori sa pri jej tvorbe inšpirovali titulmi DayZ či Minecraft. Toto spojenie zabodovalo aj u hráčov, kedže sa predaje blížia k dvom miliónom kusov. Zisk z predajov následne prekonal hranicu 45 miliónov amerických dolárov, čo Facepunch Studios po takmer desať ročnej prestávke vo vývoji hier určite dopomohlo do ďalších rokov. Dôkazom je aj oznámenie ich nového projektu zo žánru twin-stick strieľačiek s názvom Riftlight.

S oznámením prišli cez ich oficiálnu stránku a vopred upozorňujú, že ide zatiaľ iba o prototyp. Všetky zverejnené obrázky sú tak iba náčrty a nepredstavujú žiadne in-game zábery. Okrem samotného žánru strieľačiek bude hra obsahovať aj zopár RPG prvkov, ako levely postáv, schopnosti a podobne. Vyberať si budeme môcť z rôznych tried lodí, ktoré sú predbežne nazvané menami Ranged, Caster a Melee. Ranged prestavuje klasickú podobu twin-stick strieľačiek, kde budete môcť získať schopnosti pre vyhnutie sa poškodeniu alebo zvýšeniu silu. Trieda Caster je viac zraniteľná, no disponuje širšou škálou efektívnych útokov. V poslednej triede, Melee, sa bude stúpajúcim množstvom zničených nepriateľov zvyšovať vaša útočná sila. Z herných režimov bol zatiaľ potvrdený kooperatívny multiplayer.

Pre inšpiráciu si vývojári tentokrát zobrali hry Geometry Wars alebo Renegade Ops. Takže ak ste hrali niektorú z nich a sadla vám, pravdepodobne si Riftlight zaslúži vašu pozornosť. Dátum vydania a ani platformy zatiaľ neboli potvrdené, no ak sa vydajú rovnakou cestou ako pri ich poslednom titule, hra sa dostane minimálne na Windows, Mac a Linux. 





Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight  Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight  Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight
Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight  Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight  Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight
Páči sa mi!






Facepunch Studios ohlásili strieľačku Riftlight
PC

Vývoj: Facepunch Studios / Facepunch Studios
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20238)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk