This is the Police - strategická adventúra s hlasom postavy Duke Nukem

V hre si tak svoje odkrúti aj herec Jon St. John, najskôr sa ale musí presadiť na Kickstarteri.

pridal play3man 28.1.2015 o 14:29 pod hry
This is the Police - strategická adventúra s hlasom postavy Duke Nukem

HRY > NOVINKY >

Na Kickstarter práve dorazil ďalší projekt z radu tých, ktoré sa môžu pochváliť známou osobnosťou na svojom zozname. Týmto projektom je strategická adventúra This is the Police, ktorej reputáciu dotvára herec Jon St. John - hlas postavy Duke Nukem.

Hlavným hrdinom celej hry je komisár Jack Boyd. Na krku má už pekných pár desiatok rokov policajnej praxe, pričom mu do dôchodku zostáva celých 180 dní. Svoje posledné dni však nechce stráviť v úzadí a rozhodne sa počas posledných šiestich mesiacov splniť si svoj sen - získať pol milióna dolárov, a to akýmkoľvek spôsobom. Vždy je tu možnosť korupcie, no Jack sa rozhodne ísť na to s chladnou hlavou. Ako komisár má prístup k všetkým informáciám o príjmoch. Úplatky, zbrane, predaje drog, vraždy Mafie, podlácanie - Jack má už dosť hrania sa na dobrého. Je odhodlaný ísť do čohokoľvek, no len vy rozhodnete, ako ďaleko.

Vývojári z bieloruského štúdia Weappy o hre ohovoria ako o kombinácii adventúry so stratégiou, ktorá sa bude točiť okolo moci, korupcie a rozhodnutí. Po strategickej stránke hry autori spomínajú napríklad situáciu, kedy pod seba dostaneme niekoľko jednotiek, ktoré budeme musieť rozposlať na rôzne misie. Z pohľadu adventúry zase budeme musieť preskúmavať vzťahy medzi postavami, narážať na rôzne zločiny, pozdĺž nekoľkých scenárov, pričom sa nevyhneme ani tlačovým konferenciám.

This is the Police je vo vývoji pre PC, pričom ak sa autorom podarí dotiahnuť kampaň na Kickstarteri do úspešného konca, hru plánujú dokončiť do decembra 2015. V kampani požadujú 25 000 dolárov, z čoho sa im zatiaľ podarilo vybrať niečo málo cez $2000, no do konca zostáva ešte 29 dní.





This is the Police - strategická adventúra s hlasom postavy Duke Nukem  This is the Police - strategická adventúra s hlasom postavy Duke Nukem  This is the Police - strategická adventúra s hlasom postavy Duke Nukem
This is the Police - strategická adventúra s hlasom postavy Duke Nukem  This is the Police - strategická adventúra s hlasom postavy Duke Nukem  This is the Police - strategická adventúra s hlasom postavy Duke Nukem
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19479)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk