Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers

Vesmírny inžinieri sa vracajú v čase a o pár dní začnú s výstavbou stredovekých hradov a konštrukciou obliehacích strojov.

pridal roberto 30.1.2015 o 19:29 pod hry
Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers

HRY > NOVINKY >

Nezávislé štúdio Keen Software House ešte nevydalo Space Engineers a už medzi Steam Early Access tituly privádza aj Medieval Engineers. Prečo? Zakladateľ štúdia má samozrejme niekoľko argumentov - štúdio sa rozrastá, na novom titule pracuje nový tím ľudí, nijak negatívne neovplyvňuje vývoj Space Engineers a nový titul dokonca pomáha rozvíjať ich Vrage engine o nové funkcie, z čoho bude nakoniec profitovať aj Space Engineers.

Či už sa necháme presvedčiť, alebo zostaneme nedôverčiví, faktom je, že SE je už v pokročilejšom štádiu vývoja, pravidelne dostáva aktualizácie, predalo sa z nej viac než milión kusov a máloktorý vlastník early access sa pri nej nezabavil aspoň pár hodín. Držme teda českému štúdiu palce, nech zvláda paralelný vývoj dvoch hier čo najlepšie a poďme sa pozrieť, čo zamýšľa so stredovekými inžiniermi.

Samozrejme, základom Medieval Engineers bude prepracovaná fyzika a hra na kreatívneho inžiniera. Namiesto sci-fi nástrojov však inžinier dostane iba veľké kladivo a nejaký ten hoblík a pílku. Hra je zasadená do staroveku, niekam do 5. až 15. storočia, a stavať sa budú pevnosti, hrady a vraj aj celé mestá. Okrem toho budú k dispozícií aj rôzne obliehacie mechanizmy, úprava terénu, ťažba surovín, baníctvo a v traileri sme videli aj funkčný veterný mlyn.

Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers

Pri štarte early access budú hráči vpustení do Creative mode s neobmedzenými zdrojmi, instantnou výstavbou a pár ďalšími pomôckami. Až neskôr pribudne multi-player, aký sme videli v traileri, a tiež survival mód. V survival režime bude inžinier pravdepodobne začínať takmer s prázdnymi rukami a technológiami na úrovni doby kamennej a len postupne sa dostane k pokročilejším, železným nástrojom. Stavať sa budú drevené aj kamenné hradby, podlahy i strechy. Ako zdroj energie poslúži už spomenutý veterný mlyn, nebudú chýbať jednoduché prevodovky a k akumulovaniu energie (čiže ako náhrada batérií) poslúžia torzné pružiny. Poruke budú aj laná, trámy, závažia, fakle a ďalšie stredoveké materiály a pomôcky.

Už pri spustení EA budú mať Medieval Engineers prístup k funkcii Steam Workshop, generovaniu nových svetov, viacnásobnému ukladaniu rozohraných hier aj editovaniu a módovaniu. Na Steame sa objavia 19. februára.





Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers  Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers  Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers
Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers  Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers  Medieval Engineers sa vydáva v šľapajách Space Engineers
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk