Novým kráľom Indiegogo môže byť Kristián Kováč zo Slovenska

Sľubuje to, čo vám nikto iný nemôže dať.

pridal roberto 17.2.2015 o 23:05 pod hardware
Novým kráľom Indiegogo môže byť Kristián Kováč zo Slovenska

HARDWARE > NOVINKY >

Na crowdfundingovej platforme Indiegogo sa objavila nová kampaň založená pánom Kristiánom Kováčom z Banskej Štiavnice. Záujemcom chce ponúknuť Qube - audio sústavu poskytujúcu štúdiovú kvalitu, zabalenú do úhľadnej kocky. Zariadenie bude ľahko prenosné a vhodné pre casual poslucháčov aj skutočných audiofilov. Obzvlášť druhú skupinu potešia kryštálovo  čisté výšky, zemetrasenie spôsobujúce basy a bohaté stredné tóny. Vskutku unikátne zariadenie.

Qube bude schopné spárovať sa pomocou "bluetooth" s vaším smartfónom alebo tabletom s operačným systémom iOS i Android a pomocou USB sa dá prepojiť aj s PC, takže sa hudba bude dať prehrávať prakticky odkiaľkoľvek. Samozrejme, má vstavaný aj vlastný hudobný prehrávač s pamäťou o veľkosti 32 alebo 64 Gb (čím ale možno bol myslený 32/64GB pevný disk). K samostatnému použitiu poslúži dotyková plocha na vrchnej strane zariadenia. Jednoduchými ťahmi doľava a doprava sa bude dať prepínať pesničky, ťahmi hore a dole sa bude ovládať hlasitosť a ťuknutie slúži k povelom hraj/stop.

Novým kráľom Indiegogo môže byť Kristián Kováč zo Slovenska

Zvuk bude vytváraný piatimi vysokokvalitnými reproduktormi, vďaka ktorým poskytne Qube svojmu majiteľovi tak fantastický zvuk, aký nedokážu vytvoriť ani oveľa väčšie (a drahšie) zariadenia. Teda niečo fakt vhodné pre audiofilov a navyše prenosné!

Kúskom umenia je aj samotný dizajn. Nielenže bude Qube vyrobené v niekoľkých farebných kombináciách, ono bude mať zabudované aj LED osvetlenie. To poslúži k vytvoreniu špecifickej atmosféry (predsa len zelená nieje červená) a Qube sa vďaka tomu bude dať jednoducho zladiť s interiérom každej izby. Batéria pritom vydrží 12 hodín nepretržitého prehrávania hudby, nabíjať sa bude bude cez USB port rovno z PC, tabletu alebo smartfónu.

Novým kráľom Indiegogo môže byť Kristián Kováč zo Slovenska

Pán Kováč ešte potrebuje na Indiegogo vyzbierať 75 000 USD, pričom 15 tisíc potrebuje na vývoj nových technológií a 60 tisíc je potrebných k spusteniu masovej výroby. Qube je touto cestou ponúkané za úplne jedinečnú Indiegogo cenu $399, ale môžete ho mať aj zadarmo, ak 10 známych presvedčíte, aby si ho kúpili radšej oni.

Zatiaľ nám nie je známe, ako presne chce pán Kováč toto zariadenie vyrobiť, ale plány má naozaj smelé. Toto totiž nieje jeho jediná Indiegogo kampaň. 8. februára odštartovala jeho rides for charity, v ktorej vyberá peniaze výmenou za 20 minút jazdy v peknom aute. Iba 5 dní predtým pritom odštartovala jeho kampaň za záchranu auta z filmu 60 sekúnd a v rovnaký deň odštartovalo aj vyberanie peňazí na 1 pixel for Joy, čím podporí talentovaných ľudí bez peňazí a vyčarí im úsmev na tvári.

Už od prvého februára beží aj jeho kampaň WSS - Wearable Smart System, ktorý na vaše zápästie dostane všetko čo potrebujete. Ďalšou úžasnou technologickou novinkou bude Display Pen Mark I, moderné pero s dvojriadkovým displejom, microUSB a on/off tlačítkom. Toto je vraj vec vhodná predovšetkým pre študentov. Vie o čom hovorí, keďže on sám je "student from Slovakia".

Novým kráľom Indiegogo môže byť Kristián Kováč zo Slovenska

Posledným z jeho skvelých nápadov je založenie Youtube kanála Things for men s vysokokvalitným obsahom zaujímajúcim iba mužov. Bude teda o extrémnych športoch, autách a dievčatách a časom prejde na 3D videá.

Pán Kováč teda asi v dohľadnej dobe bude mimoriadne zaneprázdneným človekom. Len tak pre zaujímavosť, dokopy plánuje vyzbierať 2 163 899 amerických dolárov a všetky jeho kampane majú "Flexible Funding", takže peniaze sa vracať nebudú. Zatiaľ má nazbieraných presne 0 dolárov.





Novým kráľom Indiegogo môže byť Kristián Kováč zo Slovenska  Novým kráľom Indiegogo môže byť Kristián Kováč zo Slovenska  Novým kráľom Indiegogo môže byť Kristián Kováč zo Slovenska
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie, slovensko






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk