Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou

Majster Yoda a Anakin Skywalker sa stretnú s Hulkom a Mickey Mausom.

pridal roberto 5.5.2015 o 23:31 pod hry
Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou

HRY > NOVINKY >

Disney dnes predstavilo novú nádielku svojich populárnych Disney Infinity figúrok. Tretia vlna bude nabitá menami dobre známymi aj odrastenejšiemu publiku, keďže na regály obchodov poputujú figúrky Obi-Wan Kenobiho aj Iron Mana.

S distribúciou štartovacieho balíčka sa začne počas jesene a hybridné hračky s videohrou vytiahnu z vreciek zákazníkov $64.99. Disney sľubuje, že hrateľnosť bude rozmanitejšia a obsah bohatší než u prvých dvoch edícií a v ponuke žánrov nebudú chýbať hopsačky, preteky ani farmársky simulátor. Toy Box Takeover dostane novú akčnú adventúru a Toy Box Speedway preteky motokár.

Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou

V štartovacom balíku nájdeme novú základňu a herný softvér, herný set Twilight of the Republic, figúrky Ahsoka Tano a Anakin Skywalker a kartu s kódom na odomknutie obsahu pre PC a mobilné zariadenia. Zvyšok edície sa bude predávať samostatne a kompatibilné zostávajú aj Power disky z prvej a druhej edície.

Súčasťou edície sú:

  • Tri Star Wars sety - jeden s tematikou epizód I-III, druhý s tematikou pôvodnej trilógie a v zime príde tretí, založený na novom filme Star Wars: The Force Awakens.
  • Hoci Marvelu bola venovaná Edícia 2.0, jeden set novej vlny bude obsahovať Hulkbuster verziu Iron Mana, Ultrona a ďalšie postavy z Marvel multiverza (pravdepodobne hlavne filmového univerza vystavaného okolo Avangers a práve premietaných Avangers 2: Vek Ultrona)
  • Jeden set obsadí aj Disney-Pixar a postavičky z jeho blížiaceho sa animovaného filmu Inside Out
  • Plejádu doplnia známe tváre Walta Disneyho, medzi ktorými nebudú chýbať ani Mickey a Minnie, Sam Flynn a Quorra z Tron: Legacy, Mulan a Olaf a mnohí ďalší.

Prvý z trojice Star Wars setov dostal meno Twilight of the Republic a ukáže nám jediov v plnej paráde a sila i svetelné meče budú použité v niekoľkých epických bitkách. Na bojiskách sa stretnú Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda, Darth Maul a Ahsoka Tano.

Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou

Rise Against the Empire vezme hráčov na misie, ktorých sa zúčastnia Luke Skywalker, Princezná Leia Organa, Han Solo, Chewbacca i samotný Darth Vader. Nastane správny čas pilotovať X-wing i Millennium Falcon, bojovať so stormtroopermi a navštíviť planéty ako Tatooine, Hoth a Endor.

Podrobnosti o sete venovanom pripravovanému filmu The Force Awakens budú pochopiteľne zverejnené neskôr. Star Wars sety nebudú striktne oddelené a všetky postavičky sa budú môcť pripojiť ku každému hraciemu setu. Disney Infinity 3.0 Edition bude kompatibilná s PlayStation 4, PS3, PC, Xbox One, Xbox 360, Wii U a mobilnými zariadeniami s iOS alebo Androidom.





Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou  Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou  Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou
Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou  Disney Infinity 3.0 ohlásené, vyjde na jeseň so Star Wars tematikou
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18482)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk