Disney Infinity 3.0 dostane veľký Marvel Play Set

Na bojiská Marvel Battlegrounds vstúpia všetci marvelácki hrdinovia z verzií 3.0 a 2.0 a v lokálnom multiplayeri si zahrajú až 4 hráči.

pridal roberto 23.1.2016 o 11:50 pod hry
Disney Infinity 3.0 dostane veľký Marvel Play Set

HRY > NOVINKY >

Disney pripravuje pôdu pre svoj zamýšľaný jarný filmový blockbuster Captain America: Civil War, ktorý nebude iba pokračovaním filmovej série o úplne najviac americkom hrdinovi ale zahrajú si v ňom viacerí hrdinovia Marvelu rozdelení do dvoch znepriatelených tímov. Niečo podobné, ale s iným príbehom, si Disney pripravilo aj pre svoju toys-to-life hru Disney Infinity 3.0.

25. marca sa do európskych obchodov dostane nový Play Set pomenovaný Marvel Battlegrounds. Set prinesie 12 úrovní vo ôsmich nových arénach vrátane Knowhere (Guardians of the Galaxy) a Wakandy (Black Panther). Slovo aréna je v tomto prípade na správnom mieste, pretože sa mení hrateľnosť a namiesto zdolávania prekážok sa hrdinovia sústredia na vzájomné nakopávanie zadkov. Darebáci Loki a Ultron vytvorili armádu robotických napodobenín všetkých super hrdinov a tým ich teraz poštvali proti sebe, takže nebude prekvapením vidieť bojovať Thora proti Iron Manovi či Captaina Americu proti Spider-Manovi.

Vďaka jednoduchej zápletke budú na bojiskách vítané všetky postavičky Marvelu, a to vrátane postavičiek z Disney Infinity 2.0 i postavičiek z príbehu Guardians of the Galaxy.

Veľkou novinkou je možnosť zapojiť do boja až troch ďalších hráčov. Hrať sa bude iba lokálne, takže žiadne spájanie s online kamarátmi. O singleplayeri proti umelej inteligencii sa zatiaľ nehovorí, Play Set je prezentovaný iba ako zábava pre viacerých hráčov offline. Pri multiplayeri viac než dvoch hráčov sa budú postavičky zrejme ukladať na portovaciu základňu jedna po druhej, takže nebude potrebné dokupovať druhú.

Sklamaním môže byť, že k tomuto Play Setu bude pribalená iba jedna figúrka - Captain America v najnovšej verzii svojho kostýmu a cena pre USA bola stanovená na $29.99. Niektorí americkí predajcovia však k predobjednávkam Marvel Battlegrounds pribaľujú aj jednu figúrku z verzie 2.0 a tento trend sa snáď môže rozšíriť aj do Európy.

K hraniu na Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 alebo Wii U potrebujete vlastniť základnú hru Disney Infinity 3.0 aj s portovacou základňou pre figúrky. Hra vyšla aj na na PC platformu, kde je však free-to-play a rozšírenia sa kupujú digitálne a bez figúrok.

Disney Infinity 3.0 dostane veľký Marvel Play Set





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19560)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk