Tvorca Castlevanie odhalil duchovného nástupcu klasických Castlevania titulov

Na palubu si k sebe pozval aj originálneho tvorcu soundtracku, no najskôr musí prejsť úspešne cez Kickstarter

pridal play3man 11.5.2015 o 21:35 pod hry
Tvorca Castlevanie odhalil duchovného nástupcu klasických Castlevania titulov

HRY > NOVINKY >

Koji Igarashi, tvorca Castlevanie, odhalil svoju novú hru s názvom Bloodstained: Ritual of the Night, ktorá je duchovným nástupcom pôvodných Castlevania hier. Ako samostatný, nezávislý, tvorca si pre financovanie projektu zvolil cestu obľúbeného crowd-fundingu a s projektom dorazil len dnes na Kickstarter.

Práce na projekte sú podľa všetkého v plnom prúde a Igarashi si iba potrebuje potvrdiť záujem o takýto titul a zároveň pokryť náklady. V základe sa jedná o side-scrolling platformovku, ktorá sa zameriava na objavovanie, RPG systém a kraftovanie. V hre sa dostaneme do role Miriam, zjazvenej siroty od kliatby alchymistu, ktorá pomaly kryštalizuje jej tvár. S takouto kliatbou si musíte prebojovať cestu cez démonmi zaplnený zámok vášho starého priateľa, Gebela, ktorého telo je už z väčšej časti kryštál, ako mäso.

Každopádne, už len mená, ktoré za projektom stoja naznačujú, že pôjde o kvalitnú vec, ktorú hráči veľmi radi príjmu. Okrem Koji Igarashiho sa k projektu pripojil aj Michiru Yamane, ktorý stál za zrodom soundtrackov pre viacero titulov Castlevanie a svoj talent sa pokúsi zúžitkovať aj pri tomto projekte. Nakoniec bol potvrdený aj prvý dabér, ktorým je talentovaný David Hayter.

Kampaň pre Bloodstained: Ritual of the Night je však výnimočná hneď niekoľkými novinkami. Konkrétne vôbec po prvýkrát budú môcť podporovatelia získať fyzické kópie hry pre herné konzoly Xbox One, PS4 a samozrejme aj PC (WIn, Mac, Linux). Fyzické kópie pre spomínané verzie budú obsahovať aj bonusový obsah exkluzívny iba pre túto kampaň: mocný meč, super-silného skrytého bossa a toto všetko bude zabalené v špeciálnom Kickstarter balení. Ďalej medzi novinky patria takzvané "backer achievementy", ktoré môžu podporovatelia odomknúť originálnymi spôsobmi - pridaním fanartu, šírením informácií o hre cez sociálne médiá a tak ďalej. Takto odomknuté achievementy odomknú predmety, ktoré môžu upraviť niektoré aspekty finálnej kampane hry, pridať nové odmeny pre podporovateľov a podobne. 

Koji Igarashi žiada na Kickstarteri 500 000 amerických dolárov, no vybraná suma sa v čase písania tejto novinky pohybuje nad hranicou 380 000, čo je skutočne dobré znamenie.





Tvorca Castlevanie odhalil duchovného nástupcu klasických Castlevania titulov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19513)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk