Filter na platformy, štýly a hodnotenia
Outriders
142

Outriders

8.5
PC
PS4
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S
Stadia
pridané 8.4.2021

Budúcnosť ľudstva je síce temná a brutálna, ale hlavne poriadne zábavná, priam návyková. Pripravte sa na parádnu dávku akcie, ktorá vás pohltí.

It Takes Two
50

It Takes Two

9.0
Xbox Series X|S
PC
Xbox One
PS4
PS5
pridané 6.4.2021

Tvorca indie titulov Brothers a A Way Out priniesol svoju doteraz najlepšiu hru, ktorá právom bude na konci roka bojovať o tie najvyššie priečky v koncoročných rebríčkoch.

Anodyne 2: Return to Dust
1

Anodyne 2: Return to Dust

5.0
Switch
Xbox Series X|S
PS5
PC
Xbox One
PS4
pridané 31.3.2021

Svojská hra z PC si našla cestu aj na konzoly. Buď vám sadne a začnete ju milovať, alebo nie a potom vás bude totálne nudiť.

Marvel's Avengers (nextgen)
60

Marvel's Avengers (nextgen)

6.0
Xbox Series X|S
PC
Xbox One
PS4
PS5
pridané 22.3.2021

Najznámejší superhrdinský tím na svete sa vo svojej novej hry posunul na novú generáciu aj s novým obsahom. Je to dôvod na to, aby ste sa ku hre vrátili?

Tales from the Borderlands (Reedícia)
5

Tales from the Borderlands (Reedícia)

8.0
PS4
Xbox One
Switch
Xbox Series X|S
PS5
PC
pridané 2.3.2021

Komiksová alternatíva úspešnej série Borderlands s interaktívnymi prvkami vás ešte raz vezme na dobrodružnú výpravu vo variabilnom deji s piatimi kapitolami.

Cyber Shadow
14

Cyber Shadow

7.5
Xbox Series X|S
PC
Xbox One
PS4
PS5
Switch
pridané 15.2.2021

Z 80. rokov prichádza hrdina, ktorého dnešná doba potrebuje, aby hráčom ukázal, čo je to poctivá hrateľnosť a poriadna výzva.

Little Nightmares 2
18

Little Nightmares 2

8.0
Xbox Series X|S
PC
Xbox One
PS4
Switch
PS5
Stadia
pridané 9.2.2021

Radi sa bojíte? Je tu ďalšia pozvánka do podivne pokrúteného a temného sveta plného nástrah, ktorých prekonanie si vyžaduje váš dôvtip.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood
37

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

5.0
PC
PS4
Xbox One
Xbox One X
PS5
pridané 8.2.2021

Štúdio Cyanide sa rozhodlo predstaviť svet stolovej RPG Werewolf: The Apocalypse v podobe akčnej RPG, ktorá kombinuje hack-and-slash so stealth prístupom. Ako to nakoniec dopadlo?

Destruction AllStars
66

Destruction AllStars

6.0
PS5
pridané 8.2.2021

Dajte si pozor na to, keď si želáte návrat svojej milovanej značky. Mix klasického konceptu a moderných prvkov totiž nemusí dopadnúť práve najlepšie.

Override 2: Super Mech League
1

Override 2: Super Mech League

4.5
PC
PS4
Xbox One
Switch
PS5
Xbox Series X|S
pridané 2.2.2021

Súboje gigantických mechov vždy vedeli prilákať hráčov. V tomto prípade sa ale rýchlo vytratia a o hru stratia záujem.

Hitman 3
101

Hitman 3

8.0
PC
PS4
Xbox One
Switch
Xbox Series X|S
PS5
Stadia
pridané 20.1.2021

Číslo 47 končí so svojím príbehom, ktorý autori rozbehli v novom reštarte značky.

Puyo Puyo Tetris 2
5

Puyo Puyo Tetris 2

7.0
Xbox Series X|S
PC
PS4
Switch
Xbox One
PS5
pridané 14.1.2021

Dve známe puzzle hry, jedna z ďalekého východu a druhá zo západu, sa opäť spájajú v crossoveri, ktorý toho ponúka veľa. Stačí to ale?

Demon's Souls
101

Demon's Souls

9.0
PS5
pridané 21.12.2020

Klasika s obrovskými monštrami sa vrátila a rozhodne nie je náhoda, že si na svoj príchod vybrala PS5. Našťastie, nestratila nič zo svojho čara. A budete aj rovnako často umierať.

Worms Rumble
24

Worms Rumble

8.0
PC
PS4
PS5
pridané 16.12.2020

Legendárne červíky sú opäť na scéne, tentoraz však s výraznou zmenou v boji. Pre niektorých hráčov to môže byť problém, pre iných celkom nová výzva.

NBA 2K21  Next Generation
21

NBA 2K21 Next Generation

7.0
Xbox Series X|S
PS5
pridané 9.12.2020

NBA 2K21 dostala pekný boost v nextgen verzii, ktorá nepridáva len lepšiu grafiku, ale dokonca aj nový obsah navyše.

Cyberpunk 2077
903

Cyberpunk 2077

10
PC
PS5
Xbox Series X|S
pridané 7.12.2020

Svet v roku 2077 nie je práve prívetivé miesto. CD Projekt sa nám to v titule Cyberpunk 2077 rozhodol bližšie ukázať.

Immortals: Fenyx Rising
73

Immortals: Fenyx Rising

8.0
PS4
PC
Xbox One
Stadia
Switch
PS5
Xbox Series X|S
pridané 4.12.2020

Výlet do mytologického Grécka je zábavným mixom súbojov, puzzle a prieskumu. Ubisoft tentoraz príjemne prekvapil.

Poker Club
7

Poker Club

6.5
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5
Switch
pridané 2.12.2020

Poker novej generácie? Tvorcovia chceli pripraviť vizuálne príťažlivé pokrové partie, ale možno to so stávkami trochu prehnali a chýbajú im najvyššie tromfy.

Devil May Cry 5: Special Edition
57

Devil May Cry 5: Special Edition

9.0
Xbox Series X|S
PS5
pridané 1.12.2020

Diabol môže plakať už aj na nových konzolách v špeciálnej edícii DMC 5. Na next-genoch mu to pristane, ale predsa len sa dá Capcomu niečo vytknúť.

Mortal Kombat 11 Ultimate
46

Mortal Kombat 11 Ultimate

9.0
PS5
Xbox Series X|S
PC
Xbox One
PS4
Switch
Stadia
pridané 30.11.2020

Jednu edíciu, ktorá sa tvárila ultimátne, sme tu už tento rok mali. Teraz je tu ďalšia a snáď posledná. Z biznis hľadiska je na nej veľa zlého, ale je to stále parádna hra.

Overcooked! All You Can Eat
9

Overcooked! All You Can Eat

9.5
Xbox Series X|S
PS5
pridané 26.11.2020

Výlučne nextgen hráči sa dočkali parádneho ultimátneho balíčka Overcooked! hier s mnohými novinkami a stále parádnou klasickou hrateľnosťou.

Yakuza: Like a Dragon
29

Yakuza: Like a Dragon

9.0
PS4
PC
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S
pridané 24.11.2020

Nová Yakuza sleduje osudy viacerých postáv, ktoré ukázali svoju charizmu aj schopnosti v ťahových súbojoch. Obľúbená séria sa posúva dopredu.

Godfall
66

Godfall

5.0
PS5
PC
pridané 23.11.2020

Nová generácia konzol je tu a priniesla už niekoľko zaujímavých nových titulov. Je tento jeden z tých najhorších?

The Pathless
15

The Pathless

8.0
PC
PS4
PS5
iOS
pridané 19.11.2020

Tvorcovia adventúry ABZÛ stále dokážu vytvoriť nevšedné hry, ktoré majú svoje čaro a atmosféru. Preto si aj lovkyňa so svojím orlom získa svojich sympatizantov a fanúšikov.

Sackboy: A Big Adventure
25

Sackboy: A Big Adventure

7.0
PS5
PS4
pridané 19.11.2020

PS5 dnes u nás vychádza a jedným zo zaujímavých titulov je aj nová Sackboy hra - spin-off známej série LittleBigPlanet.

 
VIAC
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2021 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk