Vampyr, upírie RPG od tvorcov Life is Strange bližšie predstavené

Na rozhodnutiach opäť záleží. Rozhodnutiach, kto prežije až do konca príbehu a z koho bude výdatná večera.

pridal roberto 19.6.2015 o 19:54 pod hry
Vampyr, upírie RPG od tvorcov Life is Strange bližšie predstavené

HRY > NOVINKY >

Vampyr je budúcnosťou štúdia stojacim za epizodickou adventúrou Life is Strange. Z tej nám Dontnod Entertainment ešte dlží štvrtú a piatu epizódu, a potom sa už bude môcť plne zamerať na temnú RPG Vampyr. Už vieme, že hra pobeží na Unreal engine 4, vyjde na PS4, Xbox One a PC a vezme nás na začiatok 20. storočia, kedy v Londýne zúri smrtiaca Španielska chrípka. Neplánujú však odklon od svojho štýlu, v hre budú dôležité emócie a rozhodnutia, ktoré hráča zavedú k niekoľkým koncom. A ako hlboko zašli v Life is Strange do duše školáčky, tak hlboko by mohli zájsť do upírej tematiky, pričom hlavný hrdina bude rozpoltený medzi túžbu pomáhať a túžbu zabíjať. A skôr či neskôr sa tak či tak bude potrebovať najesť...

Voláte sa Jonathan E. Reid, ste vysoko cenený vojenský chirurg, ktorý sa práve vrátil domov. Londýn je na tom však horšie ako predtým - choroba podnecuje nepokoje a v uliciach sa množia násilnosti. A zmenený už ste aj vy, teraz je z vás upír, najnebezpečnejší predátor.

Autori na pripravovanú hru navnadzujú správou, že úplne každé NPC v príbehu je potencionálnou korisťou. Nikto nemusí prežiť, a kto zomrie, zomrie definitívne. No a vypadnutie postavy zo scenára samozrejme musí zatriasť príbehom. Dôležité non-player charaktery pritom majú mať vo svete vlastné motivácie, poslania a (ak ich hneď nezabijete) môžete sa rozhodnúť splniť ich priania, z ktorých sa stanú misie. A ako vybrať správnu obeť? Pozorne sledujte svoju nádejnú korisť, jej zvyky, vzťahy s ostatnými. Uistite sa, že on/ona je tou správnou obeťou. Potom môžete použiť zvádzanie, alebo proste len čakať v správny čas v správnej tmavej uličke.

Vampyr, upírie RPG od tvorcov Life is Strange bližšie predstavené

Celá hra však nebude iba o rozprávaní a rozhodovaní. Tentokrát nepracujú na adventúre, ale na plnohodnotnom RPG s odomykaním schopností po vypití krvi a real-time súbojmi, v ktorých budú využité nadprirodzené schopnosti, ale aj chladné a strelné zbrane. Budete pritom čeliť viacerým typom nepriateľov, počnúc niekoľkým druhmi upírov a lovcami upírov končiac. Jedni budú mať tiež nadprirodzené schopnosti, druhí menovaní sa vyzbroja zbraňami a pascami. U upíra je krv, život a sila jedno a to isté. Špeciálne útoky a boj preto upíra oslabia a zanechajú ho smädného. Bolo by teda dobré dopĺňať krv počas boja...

Bokom dokonca nezostane ani crafting, mŕtvoly sa budú dať okradnúť o zaujímavé materiály a komponenty, z ktorých si vzdelaný a vynaliezavý doktor dokáže poskladať pár prospešných nástrojov, vylepšených zbraní i prostriedkov na využitie slabých stránok svojich nepriateľov.

Koľko ľudskosti si za takýchto podmienok dokáže upír zachovať? Odpovedať na túto otázku bohužiaľ budeme až v roku 2017.





Páči sa mi!






Vampyr, upírie RPG od tvorcov Life is Strange bližšie predstavené
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Focus / Dontnod
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. jún 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18485)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk