StarCraft II: Legacy of the Void bude veľkolepým zakončením príbehu, žiadny cliffhanger

Na veľkolepé zakončenie sa má spomínať ešte 10 až 20 rokov, dostane misie zadarmo.

pridal roberto 1.7.2015 o 13:07 pod hry
StarCraft II: Legacy of the Void bude veľkolepým zakončením príbehu, žiadny cliffhanger

HRY > NOVINKY >

Pôvodný StarCraft vyšiel v roku 1998, teda roku Olympijských hier v Nagane či premiéry filmu Zachráňte vojaka Ryana. Vtedy zachvátil videohernú scénu a len málokto si ho aspoň nevyskúšal, hoci by aj strategické hry neboli jeho šálkou kávy. Dlho potom sa držal medzi najobľúbenejšími kompetitívnymi hrami a hlavne v Južnej Kórei vlastne ani nikdy neprestal byť populárny.

Blizzard sa však napriek tomu pustil do iných herných svetov a ďalší StarCraft vydal až v roku 2010, o 12 rokov neskôr. Tentokrát zvolil netradičný model a rozhodol sa pod menom StarCraft II vydať tri hry oddelené rokmi príprav, avšak spojené základnými prvkami a hlavne príbehom. Známi hrdinovia i darebáci bojovali skrz Wings of Liberty a Heart of the Swarm, aby vždy zamrzli uprostred cliffhangeru. O niekoľko mesiacov (alebo, keďže je reč o Blizzarde, tak o pár rokov) sa nám do rúk dostane Legacy of the Void, a ten má byť skutočným vyvrcholením a uzavretím celého príbehu.

"Tento príbeh tu skončí. Necháme si u niektorých postáv pootvorené dvere? Je to možné, ale nechceme ľudí sklamať záverom v štýle "pokračovanie nabudúce". Príbeh dostane skutočné zakončenie," prisľúbil Tim Morten, hlavný producent Legacy of the Void.

Mali by sme sa teda konečne dočkať rozlúštenia všetkých tajničiek okolo hybridov, Amona i Xel’Naga, možno aj odhalenia tajomstva dvojice Duran/Narud, no a samozrejme spoznáme osud jednotlivých ikonických postáv. Blizzard plánuje niečo špeciálne.

"Náš príbeh bude super epický. Samozrejme, to o svojej hre povie každý, ale toto bude naozaj epické, aby na to ľudia spomínali aj o 8, 10 aj 20 rokov."

StarCraft II: Legacy of the Void bude veľkolepým zakončením príbehu, žiadny cliffhanger

Koniec druhej generácie StarCraftu začne troma free misiami, ktoré majú za úlohu prepojiť Heart of the Swarm a poslednú hru trilógie. Poslúžia teda ako akýsi prológ k Legacy of the Void a ozrejmia, čo sa v posledných rokoch dialo so Zeratulom. Blizzard oznámil, že sa k nim bude môcť ktokoľvek dostať zadarmo. Na E3 mal hrateľnú ukážku, v ktorej bolo treba templára oslobodiť z terranského väzenia a zároveň sa vyhnúť Kerriganiným zergom. Žurnalisti sa však z nej nič extra nedozvedeli, stále sa to hrá ako StarCraft, takže to stále je zábavné ako StarCraft.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19912)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk