Survival of the Fittest sa oddeľuje od Ark: Survival Evolved, vyjde ako samostatná hra

Z herného režimu sa stala samostatná free-to-play hra s vlastným miestom v Steam Early Access a ambíciami presadiť sa ako e-sport.

pridal roberto 17.3.2016 o 11:35 pod hry
Survival of the Fittest sa oddeľuje od Ark: Survival Evolved, vyjde ako samostatná hra

HRY > NOVINKY >

Ako nám minulý mesiac predviedlo H1Z1, spraviť z jednej hry dve nie je nič zložitého a dinosauria multiplayerovka Ark sa vybrala rovnakou cestou. Obľúbený vedľajší herný mod Survival Of The Fittest je samostatnou hrou. Na Steame tak naďalej nájdete pôvodné Ark: Survival Evolved, ktoré si je vďaka zľave možné kúpiť za €16.79 a získať tak predčasný prístup do multiplayerovo orientovanej RPG. Tiež tam ale nájdete Ark: Survival Of The Fittest, muliplayerovú online survival arénu (MOSA), ktorú si môžete stiahnuť zadarmo a pustiť sa do nie veľmi dlhých zápasov inšpirovaných čiastočne filmom Hunger Games a čiastočne pravidlami Battle Royale.

Rovnako, ako Jennifer Lawrence a jej súperi, aj 72 hráčov Survival of the Fittest je na začiatku zápasu rozmiestnených do kruhu, v ktorého strede sú zbrane. Každý sa teda musí rozhodnúť, či sa rovno pokúsi niekoho zmlátiť, pobeží doprostred kruhu a zúčastní sa prestrelky, alebo zmizne v lese a s primitívnymi zbraňami sa rovno pustí do krotenia dinosaurov. Z režimu Battle Royale, v rôznych obmenách populárneho vo viacerých multiplayerových hrách, preberá neustále zmenšovanie hernej plochy. "Prstenec smrti" sa pomaly zmenšuje a po určenom čase sa bojovníci voľky-nevoľky stretávajú tvárou v tvár.

Wildcard chce so Survival of the Fittest naskočiť na e-sportový vlak a už teraz ponúka finančné odmeny pre 10 najlepších hráčov rankingových tabuliek každého zo štyroch herných režimov, pričom každý mesiac sa má rozdeliť vyše $50,000. Režimy sa odlišujú rozdelením hráčov, bojovať môžu dvoj-, štvor- alebo šesťčlenné "kmene", alebo bojuje každý iba sám za seba.

Podľa prvých reakcií hráčov si Wildcard vôbec nerobilo starosti s optimalizáciou a aj tí, ktorí nemajú žiadny problém s framerate v Ark: Survival Evolved, sa často potýkajú s prepadmi až pod 10 fps. Noví hráči by tiež veľmi ocenili tutorial. Autori tiež prezradili, že súbežne s PC sa už pracuje aj na konzolovej verzii.





Survival of the Fittest sa oddeľuje od Ark: Survival Evolved, vyjde ako samostatná hra  Survival of the Fittest sa oddeľuje od Ark: Survival Evolved, vyjde ako samostatná hra  Survival of the Fittest sa oddeľuje od Ark: Survival Evolved, vyjde ako samostatná hra
Páči sa mi!






Survival of the Fittest sa oddeľuje od Ark: Survival Evolved, vyjde ako samostatná hra
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Studio Wildcard / Studio Wildcard
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk