Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov

RPG určené špeciálne sebatrýzniteľom pokorne znášajúcich úlohu healera v random partiách.

pridal roberto 7.4.2016 o 20:09 pod hry
Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov

HRY > NOVINKY >

Je najnevďačnejšia úloha v MMORPG partii healer? Je najťažšia vec na svete byť naozaj dobrý healer? A berú si vás ako healera do partie vždy tak vymleté trupky, že aj vráta od stodoly by hrali lepšie? Ak ste trikrát odpovedali áno, tak presne pre vás pripravuje Pablo Coma svoju malú nezávislú RPG Healer's Quest.

"Healer's Quest je veselá RPG, v ktorej hráte výhradne ako liečiteľ úbohej bandy nesústredených, chamtivých a vysoko amorálnych dobrodruhov. Svoj (veľmi mizerný) skill dovažujú temperamentom. Do bojov sa vrhajú zásadne po hlave, padajú do najokatejších pascí, nechajú sa prekliať, otráviť, paralyzovať, zvampirizovať a/alebo zabiť. Je iba vašou úlohou, aby zniesli aj tie najstrašnejšie rany a prežili aj napriek tomu, že sú to neuveriteľné lamy. Vy ste ich jediná nádej. Vy ste... ich healer!" predstavuje Coma svoju hru.

Na začiatku hry si upravíte vzhľad vášho hrdinu a vyberiete mu karmu. V ponuke sú dobrý, zlý a obeť, každý s vlastnou paletou menších bonusov a dialógmi s NPC postavami. Potom už budete pripravení pridať sa k tým korisťou posadnutým sociopatom, nájsť svoju healerskú paličku a vydať sa za zlatými pokladmi a svetskou slávou. Ste healer, takže nemôžete priamo zraňovať nepriateľov, vašou jedinou šancou v real-time bojoch je udržať spojencov na nohách. K tomu vám má pomôcť 18 rôznych kúziel, všetky upraviteľné prostredníctvom stromu schopností.

V partii budete mať pár archetypov "hrdinov", ktorých by ste radšej zabili než vyliečili. Rytier sa cíti byť prirodzeným vodcom partie a musí vziať aj ten najzbytočnejší quest, protivný barbarovi vôbec nevadí, že dostane toľko zranení koľko sám rozdá, černokňažník šetrí najlepšie kúzla na neskôr a ranger občas niekoho trafí a občas je ten niekto dokonca nepriateľ. Z nepriateľov bude samozrejme padať viac i menej zaujímavá korisť. Kratučké vtipné dialógy sú inšpirované humorom Terryho Pratchetta.

Pre prípad, že by ste si takúto hru ešte stále nevedeli predstaviť, je pripravené kratučké demo. Načasovanie nie je náhodné, dnes je Svetový deň zdravia a Healer's Quest už môžete sledovať v boji na Steam Greenlight a Kickstarteri.





Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov  Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov  Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov
Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov  Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov  Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie






Healer's Quest je tu pre všetkých ukrivdených liečiteľov
PC

Vývoj: Pablo Coma
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18427)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk