Firaxis vysvetľuje rozširovanie miest a predstavuje Roosevelta v Civilization VI

Od knižnice po výskumné laboratóriá a od Deklarácie nezávislosti po Hollywood.

pridal roberto 21.6.2016 o 8:34 pod hry
Firaxis vysvetľuje rozširovanie miest a predstavuje Roosevelta v Civilization VI

HRY > NOVINKY >

Firaxis vydalo dve nové videá predvádzajúce časti nedávno oznámenej ťahovej stratégie Civilization VI. Prvé je venované rozširovaniu miest na viac hexagónových políčok prostredníctvom špecializovaných štvrtí. Výstavbu novej štvrte si bude treba rozmyslieť, pretože zaberie políčko v území mesta, z ktorého by sa namiesto toho mohli ťažiť suroviny. Keď už hráč chce postaviť určitú štvrť, mal by si dobre rozmyslieť ktorú a kde. K základným špecializáciám patria veda, kultúra, výroba, rast populácie i vojenstvo a každá štvrť bude prijímať rôzne bonusy z okolia. Pre vedeckú štvrť je prospešné, ak má na susedných políčkach dažďový prales (asi aby vedci a študenti mohli podnikať objavné výpravy), ale iná štvrť nemusí mať zo susedstva džungle žiadny bonus. Pripravované sú aj unikátne štvrte dostupné iba vybraným civilizáciám.

Vo videu je ukázané, ako rozvoj štvrte spája pokrok v technologickom strome s výstavbou. Po objave písma sa dá postaviť samotná vedecká štvrť a v nej knižnica. Po objave vzdelávania môže pribudnúť univerzita a chémia umožní výstavbu výskumného laboratória. Pribúdajúce budovy sú viditeľné na políčku a zvyšujú množstvo produkovanej vedy. Naďalej sa bude stavať aj v centre mesta, ale iba všeobecné budovy ako napríklad sýpka. Vlastné políčko si vyžadujú aj divy sveta a kladú si aj ďalšie podmienky, pyramídy preto postavíte iba ak vlastníte púštne alebo záplavové políčko, Veľkú knižnicu iba vedľa vedeckej štvrte.

Druhé video predstavuje amerického vodcu Theodora Roosevelta a spolu s ním celú americkú civilizáciu. USA má stále bonusy odkazujúce na "otcov zakladateľov", teda politikov a štátnikov, ktorí podpísali Deklaráciu nezávislosti a americká prevaha vo vzduchu sa zhmotní do unikátnej jednotky P51 Mustang. Roosevelt k tomu pridá dva vlastné bonusy. Ako hrdina španielsko-americkej vojny príde s unikátnou jednotkou lacnej kavalérie efektívnej v horách a bonusom pri bojovaní na domovskom kontinente. Keďže USA vznikli až v 18. storočí, ich silné stránky sa prejavia až v pokročilejších fázach hry. Roosevelt sa ako AI vodca bude držať svojho známeho hesla: "Hovor mierne, ale nos so sebou veľkú palicu.“





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk