Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy

Po rokoch vývoja sa na Steam dostáva beta RPG, v ktorej spoznáte cudziu planétu.

pridal roberto 9.8.2016 o 12:17 pod hry
Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy

HRY > NOVINKY >

V RPG Planet Explorers sa hráč ocitá v topánkach člena kolonizačnej expedície vyslanej k jednej z planét vo vzdialenej hviezdnej sústave. Takmer celý let prebehol pokojne, iba pristávacia fáza sa akosi nevydarila a pár šťastlivcov zachránilo aspoň vlastné životy. Tým sa hraná postava ocitá v celkom klasickej pozícii hrdinu sandboxovej hry a k prežitiu v cudzom nehostinnom prostredí bude potrebovať vyrobiť jednoduché nástroje, aby s ich pomocou vyrobil nástroje pokročilejšie a tiež sa dostal k efektívnemu prieskumu okolia, nachádzal a zhromažďoval suroviny a materiály, vybudoval si čo najpohodlnejším domov a bol ho schopný obrániť sa pred hocičím, čo tu stretne. Tentokrát ale nie je prostredím pozemská krajina zničená zombie nákazou, ani fantastický ostrov plný predpotopných príšer, ale celkom nová planéta.

Hra síce neoplýva nádhernou grafikou, ale svet je vystavaný z voxelov, čo hráčom otvára bohaté možnosti v oblasti ťažby surovín, upravovania prostredia i výstavbe. V Steam Early Access ju nájdete od začiatku roka 2014, ale až teraz sa presúva do fázy beta, ktorá navyše vraj nepotrvá dlhšie než dva mesiace.

Planet Explorers sa do beta-fázy prehuplo prostredníctvom veľkej aktualizácie, ktorá desiatky vecí opravila, desiatky pozmenila a pridala desiatky nových vrátane intra, poškodzovania vozidiel, dual wieldu pre meče, wiki pre miestnu faunu či nových príbehových lokalít. Hráč sa môže pustiť do príbehového režimu kombinujúceho akčnú adventúru s RPG a 4X prvkami (budovaním kolónie, diplomaciou, farmárčením...), alebo do adventúrneho režimu na procedurálne vygenerovanej mape o rozlohe 40x40 kilometrov, alebo do budovacieho režimu bez nepriateľov. V multiplayeri pre LAN i hranie na hráčmi hostených serveroch sa môžu stretnúť kolonizátori so záujmom o kooperáciu i kompetitívne hranie. V koope môže planétu obsadiť maximálne 32 hráčov, vo Versus si merajú sily dva 16 členné tímy.

Na zozname úloh ešte autorom zostalo dokončenie príbehovej línie, zvýšenie počtu typov nepriateľov a bossov, príbehový editor, AI boti i otvorenie možnosti viesť vojnu proti mimozemšťanom a vyjednávať s nimi a samozrejme ešte neboli odstránené všetky bugy.





Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy  Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy  Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy
Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy  Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy  Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy
Páči sa mi!






Planet Explorers sa prehuplo do beta-fázy
PC

Vývoj: Pathea Games / Pathea Games
Štýl: Simulácia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 8. november 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk