Aký je G231 Prodigy gaming headset?

Logitech otvoril novú podsériu herných zariadení nazvanú Prodigy a my tu z nej máme G231 headset.

pridal saver 3.9.2016 o 18:04 pod hardware
Aký je G231 Prodigy gaming headset?

HARDWARE > NOVINKY >

Logitech otvoril novú podsériu herných zariadení nazvanú Prodigy a my tu z nej máme G231 headset. Prodigy séria je bude zahŕňať produkty prinášajúce kvality za nižšiu cenu a teda je tam spravený určitý kompromis v ponuke zariadenia a technológiách, ale stále so zameraním na hlavnú oblasť zariadenia.  Vidieť to aj na G231, ktorý je hlavne zvukovo vylepšenou verziou G230 headsetu z pred troch rokov.

Aký je G231 Prodigy gaming headset?

Hlavne je to headset ktorý stojí 60 eur, čiže je to nižšia línia Logitechu, kde sa to nedá porovnať s 7.1 933 Artemis spectrum, ktorý je v iný level ponuky a kvality a aj ceny (200e). G231 je headset v masívnejšom dizajne, kde je celý zložený z plastových prvkov spojených oceľovou konštrukciou s vysúvateľným náhlavníkom. Rovnako ani mikrofón nie je jednoduchý drôt, ale je zabalený v plastovo gumenom púzdre, ktoré sa dá sklápať a pre lepšie nastavenie aj ohýbať. Nedá sa plne schovať, ale dizajnovo je dobre vyriešený a nevadí aj keď ho nepoužívate. Celé je to masívne a zdá sa, že nehrozí aby sa tam niečo zlomili. Samotné slúchadlá sa dajú otočiť o 90 stupňov a položiť na stôl.

Aký je G231 Prodigy gaming headset?

Zvukovo sú 40mm neodýmiové (20Hz-20KHz / 32 Ohms  / 90dB SPL/me) reproduktory kvalitné a ako hudbu, tak aj hry si užijete vo veľmi dobrom ozvučení. Je to o level vyššie ako pôvodný G230. Mikrofón je štandard (50Hz-20KHz), tam veľa od neho v tejto kategórii nečakajte, ale na chat počas multiplayeru postačí.

Pripojenie je káblové cez 3.5mm jack spojený na mikrofón a reproduktory, alebo s rozdvojkou na každé samostatne. Teda pripojíte ho ako k PC, tak aj Xbox One a PS4 gamepadom. Nechýba štandardné ovládanie na kábli na hlasitosť a zapnutie a vypnutie mikrofónu. Kábel je potiahnutý látkou.

Aký je G231 Prodigy gaming headset?

Dizajnovo ostáva G231 rovnaký ako predchodca, len červené lemovanie teraz nahradilo oranžové. Škoda, že Logitech nepridal aj výraznejšie novinky keď už nechal rovnakú cenu a teda 60 eur. Možno vzhľadom na momentálne slušnú konkurenciu mohla byť cena aj nižšia. V každom prípade, ak by ste rozmýšľali nad Logitechom v tejto cenovej kategórii, tak určite zoberte novú verziu. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: logitech, test






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk