Stardock konečne predstavil Star Control: Origins

Ďalšia sci-fi klasika povstane po viac ako dvadsiatich rokoch od vydania poslednej hry.

pridal roberto 19.10.2016 o 21:44 pod hry
Stardock konečne predstavil Star Control: Origins

HRY > NOVINKY >

V rovnakej dražbe, v ktorej Wargaming získal od skrachovaného Atari značky Total Annihilation a Master of Orion, získal Stardock značku Star Control. Ide o poriadne bradatú sci-fi sériu, ktorej hry vyšli v rokoch 1990, 1992 a 1996 a kombinovali žánre real-time stratégie, akcie a adventúry. Stardock už má na konte sériu Galactic Civilizations a Ashes of the Singularity a ako vydavateľstvo sa podieľalo aj na Sins of a Solar Empire, takže ho už môžeme pokladať za špecialistu na sci-fi hry a bolo jasné, že značku nenechá dlho ležať ladom. O úmysle rozšíriť sériu o novú plnohodnotnú hru vieme od roku 2014, ale až teraz sa dozvedáme podrobnosti a môžeme si pozrieť prvý trailer.

Star Control: Origins má byť prequelom pôvodnej trilógie. Nadviazať na jej príbeh by bolo príliš zložité a hra sa radšej presúva do roku 2086, teda veľmi ďaleko pred 27. storočie, v ktorom sa odohrával Star Control. Ľudstvo zachytilo núdzový signál z vesmírnej lode, ktorá havarovala na Tritone, mesiaci Neptúna. V reakcii na to vzniká Star Control, medzinárodná vesmírna agentúra, ktorá dostala na starosť ochranu Zeme pred hrozbami z vesmíru.

Hráč sa, ako kapitán prvého ľudského medzihviezdneho plavidla, ujme úlohy preskúmať miesto havárie a dobrodružstvo môže začať. Nie je tajomstvom, že vo vesmíre už má svoje záujmy viac než 12 rás, ktoré ho začali spoznávať ešte skôr, než sme my zliezli zo stromov. Ľudia, nováčikovia v tomto spoločenstve, budú mať čo robiť, aby spoznali tisícky unikátnych svetov, mnohé obývané mimozemskými formami života. V centre hry bude opäť prieskum vesmíru a interakcia s mimozemskými rasami, pričom kapitán môže pristávať na planétach a zbierať potrebné zdroje, prijímať questy, objavovať artefakty a užitočné diely lodí. 

Stardock konečne predstavil Star Control: Origins

Ak sa od roku 2014 nezmenili pôvodné plány StarDocku, hra pobeží na Nitrous engine, ktorý už bol použitý v Ashes of the Singularity a bude mať aj multiplayer s viacerými modmi pre maximálne 8 hráčov. Tiež sa hovorilo o Xbox One a PS4 verziách, ale nateraz sa vývoj sústreďuje na PC. Hru si už môžete predobjednať cez jej oficiálny web, ale iba v zakladateľskej ($35.00) a celoživotnej zakladateľskej edícií ($99.99). Súčasťou oboch je pár bonusov, cenu celoživotnej edície dvíha soundtrack a hlavne Lifetime Pass na všetky DLC a expanzie.





Stardock konečne predstavil Star Control: Origins  Stardock konečne predstavil Star Control: Origins  Stardock konečne predstavil Star Control: Origins
Stardock konečne predstavil Star Control: Origins
Páči sa mi!






Stardock konečne predstavil Star Control: Origins
PC

Vývoj: Stardock / Stardock
Štýl: Stratégia / RPG
Dátum vydania: 20. september 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk