Veselé Lego Worlds dostalo dátum vydania, zavíta aj na konzoly

Po jeden a pol roku v Steam Early Access sú už takmer všetky kocky na svojich miestach a pripravuje sa oficiálne vydanie.

pridal roberto 30.11.2016 o 6:53 pod hry
Veselé Lego Worlds dostalo dátum vydania, zavíta aj na konzoly

HRY > NOVINKY >

Pred takmer rokom a pol dali Warner Bros. a lego-špecialisti z Traveller's Tales na známosť, že už nehodlajú tolerovať neohrozené postavenie Minecraftu medzi kockovanými sandboxmi. Dobre, možno to neoznámili presne takto, ale od prvého traileru bolo jasné, že chcú prísť s niečím podobným, ale v roztomilom štýle svetoznámych stavebníc. Rozpracovanú hru rovno umiestnili do programu Steam Early Access a čakalo sa až do júna tohto roka, pokým sa im podarilo dať dokopy multiplayer umožňujúci dvom hráčom vzájomne si prezerať svoje svety a deliť sa o ne, spoločne tvoriť i hrať v kooperácii a tiež súperiť. Od tohto bodu nebolo k dokončeniu hry ďaleko. Už poznáme presný dátum vydania, bude ním 24. február 2017. Ale hlavnou správou je, že v tomto mesiaci bude Lego Worlds nielen presunuté zo Steam Early Access medzi oficiálne vydané hry, ale vyjde aj na konzoly PS4 a Xbox One.

Lego Worlds ponúka dva základné štýly hrania. Hráči túžiaci po objavovaní sa môžu pustiť do prieskumu svetov poskladaných z kociek lega. To zahŕňa hľadanie pokladov v rôznych tematických svetoch, pričom lepšie než vlastné nohy poslúžia rýpadlá, helikoptéry, kone i draci. Druhou možnosťou je pustiť sa do budovania a upravovania vlastného sveta. Prácu uľahčia predpripravené stavby, ale pri stavaní z jednotlivých kociek sa fantázii medze nekladú. Autori avizujú špecifické zážitky, ako napríklad jazda kovbojov na žirafách, upíri desiaci Yetiho, využitie parného valca i pretekárskych autíčok, budovanie domova pre jaskynného človeka i ochranu farmárov pred inváziou zombíkov.

Nebude chýba možnosť upravovať si hranú postavičku a využiť aj kocky zo setov predávaných v reálnom svete. DLC s obsahom zo série Agents bude 90 dní exkluzívne pre majiteľov PS4 verzie a bude obsahovať nové postavy, vozidlá i zbrane.





Veselé Lego Worlds dostalo dátum vydania, zavíta aj na konzoly  Veselé Lego Worlds dostalo dátum vydania, zavíta aj na konzoly  Veselé Lego Worlds dostalo dátum vydania, zavíta aj na konzoly
Veselé Lego Worlds dostalo dátum vydania, zavíta aj na konzoly
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Warner Bros. / Travellers Tales
Štýl: Akčná Adventúra / Logická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. február 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk