VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov

Habsburgovci povstávajú, aby opäť ovládli Európu. Tentokrát ako upíri.

pridal roberto 31.12.2016 o 9:11 pod hry
VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov

HRY > NOVINKY >

Free-to-play zberateľských kartových hier je dostatok, hlavne ak počítame aj tie, ktoré sú ešte iba v príprave. V takmer každej je tak nejak vidieť odlesk z Hearthstone: Heroes of Warcraft, mimoriadne úspešnej kartovej hry od Blizzardu a ak si chcete zahrať za malý peniaz, neraz vás čaká sklamanie, keď narazíte na hráčov s fialovými legendárnymi kartami a do detailov vypilovanou stratégiou. Ale prečo by nemohli byť aj hry bez tohto krutého mechanizmu odmeňujúceho hlavne tých, ktorí si ochotne pravidelne načrú do peňaženky? O takú hru sa pokúša osamotený vývojár hry VEmpire spolu s pár výtvarníkmi, ktorí už namaľovali temné obrázky pre približne 100 hracích kariet.

VEmpire bude iste menšia hra než spomenutý Hearthstone alebo The Elder Scrolls: Legends a na oplátku chce ponúknuť férovejší systém získavania kariet, čo by malo byť zaujímavé hlavne pre PvP multiplayer, aj keď taktiky sa budú dať trénovať aj proti umelej inteligencii. Hráči si nebudú zostavovať svoje balíčky pred zápasmi, ale o potešenie z tejto činnosti aj tak celkom neprídu. Karty sa budú ťahať už počas hry a hráči si budú vytvárať svoje "impériá" s obyčajnými kartami, alebo napríklad aj kartami významných miest a stavieb. Rôzne karty majú zapadať do pomerne zložito vyzerajúcich mechanizmov poskytujúcich hráčovi možnosť kartu vziať, pozdržať ju, alebo poslať do svojho impéria, kde vygeneruje body. Nevyhráva totiž hráč, ktorý zneškodní súperovho hrdinu, o víťazovi rozhodnú nazbierané body. A keďže je to celé o budovaní habsburského impéria, na najsilnejších kartách nájdeme kráľa Rudolfa I i cisárovnú Sisi.

Áno, karta Napoleona Bonaparte je ako "habsburská" karta celkom prekvapením, ale historické detaily nebudú tak dôležité ako cena, ktorú zatiaľ nepoznáme. VEmpire uspelo v programe Steam Greenlight a budúci rok by sa na Kickstarteri mala objaviť crowdfundingová kampaň. Keďže je hra vytváraná pomocou HTML5, môže sa ľahko rozšíriť na viacero platforiem. Ak vás zaujala, môžete sa prihlásiť do pripravovaného beta-testu.





VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov  VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov  VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov
VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov  VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov  VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov
Páči sa mi!






VEmpire - temná kartová hra bez nakupovania balíčkov
PC
WiiU

Vývoj: Wolfgang
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk