Anonymný zdroj z Valve tvrdí, že sa u nich o Half-Life 3 vôbec nehovorí

Okrem toho sme sa dozvedeli aj ten pravý dôvod, prečo je to tak.

pridal Gam_er 12.1.2017 o 13:39 pod hry
Anonymný zdroj z Valve tvrdí, že sa u nich o Half-Life 3 vôbec nehovorí

HRY > NOVINKY >

Half-Life 3 sme toho za posledné roky počuli naozaj mnoho aj napriek tomu, že Valve trvá na tom, že tretí diel nie je vo vývoji. Zvesti o prototypoch, možnej VR verzii a všetky ďalšie veci okolo toho však práve vyvrátil anonymný zdroj z Valve, ktorý tvrdí, že sa u nich nehovorí o ničom takom ako Half-Life 3. Tento anonymný zdroj je tiež jedným z mála z prostredia Valve, ktorý reagoval na žiadosti o nedávny rozhovor:

„Vo Valve nie je nič také ako Half-Life 3. Krátko po Half-Life 2 sa hovorilo o tom, že by hra mohla mať 3 časti a zatiaľ sme videli len dve. Pravdepodobne však už pôjde o nesplnený sľub. Žiadnu plnú hru alebo priame pokračovanie sme však nikdy nesľubovali,“ hovorí zdroj. 

Na základe princípu ako to u Valve chodí je možné, že nejaký zamestnanec pracoval alebo ešte stále pracuje na niečom, čo by mohlo byť novým Half-Life projektom. Zamestnanci sú však závislí od podpory vrcholového vedenia a ak ju nedostanú ich projekt proste musí zhasnúť, čo sa u Valve už stalo veľakrát.

„Keď sa pracovalo na Half-Life 2, ktoré bolo pravdepodobne najlepším a najsilnejším úsilím nášho tímu vývojárov, nikdy sme sa nedostali k ďalšiemu Half-Life projektu. Máte tu ľudí, ktorí pracovali na Half-Life a tých, ktorí pracovali na Half-Life: Episode 2. Mnoho z nich si už však povedalo, že chce ísť ďalej.

Všetky minulé udalosti v spojení s Half-Life sa nepochybne podpísali na zmenách Valve. Vyšiel Orange Box a to bola posledná známa aktivita s Half-Life. Potom sú tu ľudia, ktorí sa skvele starajú o Team Fortress, tí, ktorí sa snažia urobiť niečo nové pre Counter Strike a tiež takí, ktorí hrajú úplne iné hry, čo viedlo k DotA 2. Okrem toho máte samostatnú Steam platformu, Left 4 Dead, Portal 2, hardvérové tímy a celé partie ľudí, ktorý riešia veľké projekty. Tieto široké možnosti vo výbere toho, čomu sa chcete venovať dávajú zamestnancom viac slobody, než tretia epizóda Half-Life.

Na tej tretej epizóde Half-Life je niečo, čo nesedí Gabeovi, či iným z vedenia Valve. Hra nakoniec vyhladovie k smrti. Ľudia, ktorí sa pokúsili vdýchnuť pokračovaniu Half-Life život sa následne ocitli na iných projektoch, kde sa im pracuje oveľa lepšie. Valve o pokračovaní hry nehovorí preto, lebo zakaždým, keď sa to spomenie, vráti sa všetkým hlad po hre. To je dôvod, prečo ju radšej ignorujú. Bolesť odznie časom,“ dodáva zdroj. 





Páči sa mi!

Zaradené pod: half-life 3, valve






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk