The Blackout Club - nápaditá kooperatívna hra na štýl Stranger Things sa dostáva do Early Access

Odhaľte strašidelné tajomstvo malého mesta, ktorého obyvatelia sa každé ráno pokojne prebúdzajú nevediac, že noc nebola taká pokojná, ako si myslia

pridal play3man 4.11.2018 o 18:48 pod hry
The Blackout Club - nápaditá kooperatívna hra na štýl Stranger Things sa dostáva do Early Access

HRY > NOVINKY >

Kalifornské štúdio Question Games práve spustilo Steam Early Access k svojej najnovšej hre s názvom The Blackout Club, ktorá získava už krátko po vydaní prevažne pozitívne ohlasy od fanúšikov. Titul pôsobí už pri čítaní popisu minimálne zaujímavo - ide o kooperatívnu hororovú hru v hlavnej úlohe s tínedžermi, ktorí sa rozhodli odhaliť príčinu obrovskej, no zároveň veľmi nepríjemnej záhady vo svojom malom mestečku: "Každú noc sa každý v meste postaví z postele a chodí ako námesačný. Ráno, keď sa zobudia si však nepamätajú nič z toho čo sa stalo a kde vlastne boli."

K jednoduchej zápletke sa však pridávajú už spomínaný tínedžeri, z ktorých sa mnohí počas noci z tohto nepríjemného stavu zobudia v strede lesa či na železničnej trati bez toho, aby tušili, ako sa na týchto miestach objavili: "Ak to povedia svojim rodičom, učiteľom, polícii, nikto im neverí."

Situáciu teda preberajú do vlastných rúk a zakladajú takzvaný The Blackout s cieľom odhaliť príčinu týchto záhadných udalostí: "Nanešťastie, nedávne zmiznutie ich blízkeho priateľa znamená, že námesačnosť nie je len podivná, ale môže byť taktiež smrteľná."

V hre sa teda spojíte s ďalšími kamarátmi do skupiny o maximálnom počte štyroch hráčov s cieľom prekonať "mocné sily" a získať potrebné vierohodné dôkazy za pomoci rôznych technológií ako napríklad drony, ktoré by dospelých presvedčili o vašej pravde. Autori ďalej lákajú na zaujímavé, no najmä procedurálne generované prostredie, vďaka ktorému má byť každá hra úplne novým dobrodružstvom. Veľký dôraz má byť kladený na spoluprácu a dobrú komunikáciu, lebo len správnou disciplínou dokážete dosiahnuť svoj cieľ. Nakoniec autori nezabudli na možnosti úpravy vlastnej postavy, a to od oblečenia, cez vlasy až po rôzne animácie.

The Blackout Club je síce zatiaľ dostupný len na PC cez Steam, pri vydaní plnej verzie sa má hra dostať aj na PS4 a Xbox One.





The Blackout Club - nápaditá kooperatívna hra na štýl Stranger Things sa dostáva do Early Access  The Blackout Club - nápaditá kooperatívna hra na štýl Stranger Things sa dostáva do Early Access  The Blackout Club - nápaditá kooperatívna hra na štýl Stranger Things sa dostáva do Early Access
Páči sa mi! (+1)






The Blackout Club - nápaditá kooperatívna hra na štýl Stranger Things sa dostáva do Early Access
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Question games
Štýl: Akcia / Stealth
Dátum vydania:  2019
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (2)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20402)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk