Bude sa nová Batman hra volať Court of Owls? Unikli nové artworky

Za ich zverejnením stojí dizajnér Eddie Mendoza, ktorý v minulosti spolupracoval s Warnerom. Neskôr ich však stiahol.

pridal Gam_er 16.1.2019 o 8:42 pod hry
Bude sa nová Batman hra volať Court of Owls? Unikli nové artworky

HRY > NOVINKY >

Od vydania Batman: Arkham Knight ubehli už neuveriteľné 4 roky. Pre Warner je to silná značka, o ktorej sme však zatiaľ nezachytili žiadne nové oficiálne informácie. Internetom sa šíria len rôzne dohady či leaky. Veľa z nich sa týka tvorcov WB Montreal, ktorí do Arkham série prispeli jediným dielom Arkham Origins. Rocksteady, teda autori Asylum, City a Knight totiž niekoľkokrát hovorili o tom, že so značkou končia a chcú sa venovať niečomu novému. Niektoré leaky však naznačovali aj to, že sa pôvodní tvorcovia predsa len k značke vrátili a pracujú na pokračovaní.

Nech je to ako chce, najnovšie zvesti sa točia okolo WB Montreal a naznačujú, že ich pripravovaná hra by sa mala volať Batman: Court of Owls. Teraz sa okrem slov dostáva aj na obrázky, teda koncepty z hry, ktoré mal na internete zverejniť dizajnér Eddie Mendoza. Ten spolupracuje s WB Montreal, pričom po zverejnení sa vyjadril, že išlo len o tvorbu pre zábavu, ktorú robil ako fanúšik Batmana. Krátko na to však koncepty z webu zmizli a preto sa špekuluje, že Mendoza prezradil niečo skôr než bolo plánované. 

Mendoza spolupracoval s Warnerom v minulosti s tým, že pracoval aj pre iné štúdiá, ako Epic a Firaxis, pričom koncepty stiahol hneď, ako ich spozorovali používatelia siete Reddit. Môžeme na nich vidieť Batmana, ktorý bojuje s Talonom. WB Montreal by už čoskoro mali oznámiť informácie o svojej novej hre. Origins vyšiel v roku 2013, takže je pravdepodobné, že ich nový projekt je vo vývoji odvtedy. 





Bude sa nová Batman hra volať Court of Owls? Unikli nové artworky  Bude sa nová Batman hra volať Court of Owls? Unikli nové artworky
Páči sa mi! (+5)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk