Super Rare Games oznámili rovno 6 hier pre svoje edície

Hrami chcú ponúknuť niečo pre každého, aj keď ešte nepoznáme poradie, v akom budú vychádzať

pridal matus_ace 13.4.2019 o 12:14 pod hry
Super Rare Games oznámili rovno 6 hier pre svoje edície

HRY > NOVINKY >

Super Rare Games prinášajú limitované retail edície pre Switch a zväčša oznamujú a prinášajú tak jednu hru mesačne, no týmto zvykom teraz poriadne otriasli. Naraz totiž oznámili hneď 6 prichádzajúcich titulov a niekoľko detailov k nim. Bohužiaľ nezverejnili poradie, v akom budú vychádzať.

Prvým vydaním spoja hneď dve hry v jednom balení a na jeden cartridge. V roku 2001 vyšiel puzzle titul Toki Tori na Game Boy Color a teraz hru prinesú na Switch spolu s jej pokračovaním, pričom okrem týchto informácií vieme už len to, že pracujú na veľmi špeciálnom artworku pre toto vydanie.

Tým pádom treťou hrou bude kvalitná point and click adventúra The Darkside Detective z roku 2017. Pôvodne ňou chceli rozbehnúť svoju Super Rare Games kolekciu pred rokom, no podarilo sa ju získať až teraz. Hra zaujala hráčov aj kritikov a to najmä scenárom.

Štvrtou bude vôbec prvá JRPG v rámci SRG kolekcie a to Earthlock. Switch edícia je definitívnou verziou, ktorá obsahuje všetky rozšírenia a vylepšenia, ktorých sa hra dočkala od svojho vydania. Okrem toho by sme sa mali dočkať špeciálnych bonusov, o ktorých sa viac dozvieme čoskoro.

Wulverblade bude piatou hrou a taktiež v istom ohľade prvotinou pre SRG - je to ich prvá PEGI 18 hra. Wulverblade je krvavá arkádová 2D beat-em-up akcia s taktiež veľmi slušnými hodnoteniami. Hra vás zavedie do roku 120 po Kristovi, kedy Rimania obsadili juh Británie. Vy budete členom jedného zo severských kmeňov, ktorý sa musí brániť 9. légii.

Už veľmi skoro by na Nintendo Switch mala prísť aj ich posledná, teda šiesta oznámená hra, ktorou je shoot-em-up titul RIVE. Ten je na Switchi v ultimátnej edícii a tú ponúkne aj cartridge. Rive bola posledná hra štúdia Two Tribes pred ich zrušením.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk