Scenárista Jedi Fallen Order kritizuje posledný Star Wars film

Chris Avellone vyjadril kritiku filmu The Last Jedi, ktorého realizácia sa mu nepáčila. Tvrdí, že príbeh Jedi Fallen Order hráčov prekvapí.

pridal Gam_er 10.5.2019 o 19:12 pod hry
Scenárista Jedi Fallen Order kritizuje posledný Star Wars film

HRY > NOVINKY >

Chris Avellone je scenárista Jedi: Fallen Order, ktorý najnovšie vyjadril svoju kritiku k poslednému Star Wars filmu. Veterán herného priemyslu a zároveň dizajnér, ktorého môžete poznať aj z Knights of the Old Republic 2, tvrdí, že zatiaľ čo si užil zopár momentov z The Last Jedi, nepáčila sa mu realizácia príbehu:

Myslím, že portrét Luke Skywalkera bol veľmi slabý. Myslím, že mu dali úlohu obetného baránka, ktorá nebola podľa môjho názoru vhodná a nezodpovedala jeho charakteru. Páči sa mi spôsob, akým sa s jeho postavou hrali, ale nepáčila sa mi realizácia. Myslím, že sa to dalo zvládnuť celé oveľa lepšie než tak, ako to urobili.

Okrem toho mám pocit, že komediálne aspekty filmu zašli príliš ďaleko. Vedľajšie postavy a bočné dejové linky boli do filmu zavedené veľmi rýchlo a ľudia sa s nimi nestihli dostatočne stotožniť. Páčilo sa mi, čo sa tvorcovia snažili robiť, ale nepáčil sa mi spôsob, akým to realizovali."

Avellone písal aj scenár k Jedi: Fallen Order, ktoré je zároveň jeho druhým zásahom do Star Wars univerza po KoTOR 2. Na margo toho povedal, že jeho návrat k značke Star Wars bol veľmi hladký a zároveň si myslí, že fanúšikovia ocenia niektoré "nezvyčajné" smery, ktoré Respawn ukáže s ich novou hrou:

„Vrátiť sa do toho bolo pre mňa naozaj veľmi ľahké. Keď som ale pracoval na KoTOR 2, dostať sa do vesmíru Star Wars bolo veľmi náročné, pretože som nemal rád Star Wars a nepáčilo sa mi, že som musel robiť práve na tomto projekte. Nevedel som sa dočkať toho, kedy opustím tento ostrov. Po niekoľkých týždňoch skúmania a opätovného sledovania filmov som v sebe znova objavil deväťročného chlapca a bol som z celej práce naozaj nadšený. 

S Fallen Order to bolo viac o tom, ktoré kúsky Star Wars som potreboval dohnať. Väčšinou išlo o televízny seriál Clone Wars, ktorý som nikdy predtým nevidel, pretože som si myslel, že pilot je hrozný. Ale akonáhle sa dostanete nad to, epizódy a zvraty začnú byť naozaj, naozaj dobré. Z podobných dôvodov som si nikdy nepozrel Star Wars Rebels, ale tiež som si k nim vybudoval lásku. Môj návrat k značke Star Wars spojený s dobiehaním bol ako dať si na seba pohodlnú košeľu, ktorú ste na sebe už niekedy mali. Bolo tak veľmi ľahké vrátiť sa späť. ”

Avellonov scenár KoTOR 2, ktorý bol kritikmi vychvaľovaný, sledoval stred medzi svetlou a temnou stránkou sily. Po akvizícii značky Disneym je však jeho príbeh považovaný za minulosť a Star Wars ho nebude sledovať v žiadnom zo svojich budúcich počinov. Sám Avellone potvrdil, že je malá šanca, aby sa vrátil ku KoTOR témam, ktoré načrtol:

„Tieto témy zanikli, keď som prešiel na Fallen Order. KoTOR 2 rozpráva svoj vlastný príbeh a mám pocit, že Fallen Order bol príležitosťou preskúmať nové témy a ísť veľmi nezvyčajným smerom, pretože tam sú nejaké veci, ktoré nebudete čakať. Myslím, že Fallen Order ponúkne Star Wars skúsenosť, ktorá však obsahuje niektoré nové a zaujímavé prvky. Verím, že ich hráči ocenia.”

Star Wars: Jedi Fallen Order vyjde 15. novembra na PC, PS4 a Xbox One. 





Páči sa mi! (+7)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk