Tipy na darčeky za vysvedčenie

Ak chcete kúpiť niečo svojmu dieťaťu, alebo neviete, čo si máte pýtať za vysvedčenie, tu máme pár tipov.

pridal saver 29.6.2019 o 14:01 pod hry
Tipy na darčeky za vysvedčenie

HRY > NOVINKY >

Ak chcete kúpiť niečo svojmu dieťaťu, alebo neviete, čo si máte pýtať za vysvedčenie, tu máme pár tipov. Môžete kúpiť Steam karty, Paysafe karty, kde si už každý sám môže vybrať, čo si kúpi. Ale ak chcete zobrať rovno niečo vecné, tu je niekoľko tipov.

 

Výber z hernej ponuky:

 

Crash Team Racing  (PS4, Xbox One, Switch)  (recenzia)

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Z hier pre mladších a možno aj starších môže byť dobrá zábavka na prázdniny remake klasickej Crash racingovky

- Xbox One Crash Team Racing: Nitro Fueled ide od
- Switch Crash Team Racing: Nitro Fueled ide od

 

Forza Horizon 4: Lego Speed Champions  (PC, Xbox One) (recenzia)

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Príjemne môže potešiť aj Lego svet v novej Forze Horizon 4, kam práve pribudol ako expanzia. Dostanete rozsiahly lego svet, ktorým sa môžete premávať Lego alebo reálnymi autami a spĺňať úlohy. Tam treba kúpiť základnú hru a expansion pass, alebo rovno Ultimate edíciu hry, kde sú všetky autá a obe expanzie. 

- Forza Horizon 4 ide od

 

The Sinking City   (PC, Xbox One, PS4, Switch) (recenzia)

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Pre starších hráčov teraz vyšla parádna detektívna adventúra kombinovaná s akciou The Sinking City. Otvorené mesto, netradičný svet a aj 20 hodín hrateľnosti spríjemnia začiatok prázdnin.

- Xbox One The Sinking City (D1 Edition) ide od

 

Super Mario Maker 2  (Switch)

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Ak máte Switch, veľmi dobrý zabijak času na prázdniny bude Super Mario Maker 2, kde sa dajú stavať a prechádzať rozmanité Mario levely.

- Super Mario Maker 2 ide od

 

Pre starších môžete pozrieť aj na kvalitné tituly z tohto roka Mortal Kombat 11, Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Kingdom Hearts 3, Days Gone, Rage 2 alebo Sekiro.

 

Z hardvéru a konzol vyberáme:

 

RTX 2060 

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Ak chcete, aby sa vaše dieťa, alebo vy mali na čom hrať cez prázdniny, grafika je základ a RTX2060 je dobrý kompromis výkonu a ceny, k tomu pridáva aj podporu raytracingu. 

Ak by ste chceli niečo lacnejšie, tak nové GTX1660ti alebo GTX1660 idú cenou nižšie, pričom stále ponúkajú decentný výkon aj keď bez raytracingu.

 

Nintendo Switch

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Ak ešte nemáte Switch konzolu a chcete niečo dieťaťu alebo sebe na prenosné hranie, určite Switch je veľmi dobrá voľba. Sú tam väčšie hry ako na mobiloch, aj keď aj výrazne drahšie. Ale napríklad môže si zahrať ako Fortnite, tak aj Minecraft. Len treba rátať, že si treba platiť Switch online pripojenie, aby sa dalo hrať online (neplatí pre Fortnite a free to play hry). Zároveň má Nintendo obrovskú ponuku vlastných hier, ktoré inde nenájdete.

- Nintendo Switch ide od

 

Xbox One

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Xbox One má teraz veľmi pekné balenia s 1TB verziou a Forzou Horizon 4. Zároveň vďaka priloženému Game passu máte teraz rovno s konzolou 200 hier. Pritom ak kúpite teraz, určite si rovno zaplaťte Game Pass ultimate, ktorý je v akcii za 1 euro, ktorý pridá ďalší mesiac Game Passu a aj Xbox Live Gold a rovno pridáva Game Pass na PC, kde sú rovnako v tejto službe dostupné desiatky hier.

Ak chcete hrať v 4K rozlíšení, tak môžete ísť do výkonnejšej Xbox One X verzie konzoly. Tá je tiež vo Forza balení s dvomi hrami.  Alebo, ak už nechcete Blu-ray mechaniku, dá sa kúpiť aj Xbox One S All Digital Edition bez mechaniky.

 

Playstation 4

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Playstation 4 má teraz pekné balenie 1TB verzie s Crash Team Racing a aj s dvomi ovládačmi, aj keď cena tam je vyššia. Ak by ste chceli lacnejšiu verziu, stále je dostupná aj 500GB verzia konzoly, ku ktorej si už ďalšie doplnky môžete dokúpiť.

 

Asus notebook

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Za slušnú cenu dostanete Asus X570 notebook s GTX1050 grafikou, kde si môže dieťa, alebo aj vy decentne zahrať aj na cestách. Pôjde tam bez problémov Fortnite, PUBG, Minecraft, prakticky všetky menej náročné hry a multiplayerovky. Pri náročnejších už bude potrebné znížiť nastavenia.

- Asus X570ZD-DM121T ide od

 

Lynx PC

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Ak chcete lacné ale stále PC na ktorom sa dá zahrať, je tu Lynx Challenger, kde nie je operačný systém, ale ten si viete lacno kúpiť a ponúka Ryzen procesor a RX570 grafiku, 8GB pamäte, 250GB SSD a 1TB HDD. Dobrá konfigurácia pre nenáročných hráčov. 

- LYNX Challenger  ide od

 

 

Výber mobilov a prenosných zariadení:

 

Xiaomi Note 7

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Ak chcete dať nový, relatívne lacný mobil s najlepším pomerom ceny a výkonu, Xiaomi v tejto oblasti vládne a Note 7 je veľmi dobrý kompromis. Ak chcete ísť nižšie, môžete ísť do Redmi 7 alebo starších Redmi 6A.

 

Xiaomi MI 9T

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Naopak, ak chcete niečo vyššie, teraz vyšiel parádny MI 9T, ktorý ponúka displej na celú obrazovku, vysúvaciu kameru, skener odtlačkov prsta v displeji a výkon vyššej strednej triedy.  Škoda, že ešte u nás nie je MI 9T Pro, ktorý by sa mohol v hi-end výkone vopchať do 500 eur, ale ak chcete lacný hi-end, je tu aj MI 9 za veľmi dobrú cenu.

- Xiaomi Mi 9 6GB/64GB ide od  € 

 

Samsung Galaxy A40

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Ak radšej Samsung, tak v strednej triede je A40 veľmi dobrá ponuka. Ponúka kvalitný displej, decentný výkon, slušné foťáky.

 

Nokia 7.1

Tipy na darčeky za vysvedčenie
 

Nokia má v dobrej cene Nokia 7.1 s čistým Androidom, kvalitným displejom a slušným foťákom a procesorom v strednej triede 

 

Huawei MediaPad T5 10.1"

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Ak chcete lacný tablet pre dieťa na leto, Huawei tam má veľmi dobrú ponuku s 10 palcovým displejom, a decentnou rýchlosťou.

 

Samsung Galaxy Watch Active (recenzia)

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Dobrým doplnkom na leto sú aj smart hodinky, kde je už pekná ponuku, ale Samsung teraz priniesol športové Watch Active, ktoré sú svojou veľkosťou veľmi dobré aj pre deti. Ponúkne ako monitorovanie športových aktivít, tak aj hry a plné prepojenie s mobilom.

- Samsung Galaxy Watch Active ide od 180 €

 

Fitbit Versa Lite

Tipy na darčeky za vysvedčenie

Jednoduchšie ale kvalitné Fitbit hodinky, s ktorým batéria vydrží 4 dni. Sú ľahké, s kvalitnou konštrukciou a dobrým displejom.

- Fitbit Versa Lite ide od

 

Plus samozrejme môžete pozrieť drobnosti ako powerbanky, ktoré sa na leto veľmi zídu, externé disky na prenos filmov, alebo aj headsety sú dobrým doplnkom na cesty.





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19962)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk