Cyberpunk 2077 ponúka ďalšie zábery, autori spomínajú multiplayer a New game plus

Na Gamescome síce ešte nemáme gameplay video z Cyberpunku ale zato prichádzajú kopy obrázkov a aj zaujímavosti v interview.

pridal saver 21.8.2019 o 15:08 pod hry
Cyberpunk 2077 ponúka ďalšie zábery, autori spomínajú multiplayer a New game plus

HRY > NOVINKY >

Na Gamescome síce ešte nedostaneme gameplay video z Cyberpunku ale zato prichádzajú kopy obrázkov a aj zaujímavosti v interview. Najnovšie autori prezradili, že multiplayer je vo výskumnej a vývojovej fáze a teda skúšajú ako ho zapracovať, ale nie je isté, či sa vôbec niekedy v hre objaví. 

"Robíme výskum a vývoj v oblasti multiplayeru, ale zameriavame sa na zážitky pre jedného hráča, a to je to čo dostanete v roku 2020, keď bude Cyberpunk 2077 vydaný. To neznamená, že hovoríme nie pre multiplayer, ale neznamená to, že hovoríme áno. Je stále vo fáze výskumu a vývoja.

Ak pridáme funkcie pre viacerých hráčov, musí to byť spravené správne. Ponorenie je pre nás mimoriadne dôležité a musíme sa uistiť, že všetko spolu sadne. Pre jedného hráča to všetko spolu zapadá. Nechceme tam len hodiť multiplayer a to bude všetko.

Je možné, že sa nebude hodiť a nesadne tam. Nikdy by sme neurobili nič, čo nie je aspoň v štandarde Zaklínača. Neviem, čo príde v budúcnosť, ale ubezpečujem vás, že všetko, čo urobíme, bude vysoko kvalitné."

Potvrdili aj možnosť zapracovania New Game Plus, ktorá môže prísť, ale musia prísť na to ako ju najlepšie s hrou prepojiť.

"Môžem vám povedať, že hľadáme vhodný nápad na implementáciu hry New Game Plus. Či však bude a ako bude zapracovaný, to ešte uvidíme.

Sú tam dva najzákladnejšie prístupmi k službe New Game Plus. Buď dokončíte príbeh a zostanete v otvorenom svete, alebo môžete začať novú hru s postavou, ktorú ste predtým vyvinuli.

Pri prvom prístupe, v našom prípade v Cyberpunk 2077 dostanete v hre veľa aktivít. Predpokladám, že väčšina hráčov najprv dokončí príbeh, namiesto toho, aby skúšalo všetko čo je vo svete, pretože je to dosť náročné na čas.

Druhý prístup vás v podstate vtiahne do jedného z herných štýlov, však? Preto hľadáme spôsob, ako zabezpečiť, aby ste si mohli udržať svoj progres, ale stále ste schopní ísť inou cestou, aby ste videli inú časť hry skrytú za rozhodnutiami. Pravdepodobne sa k niečomu dostaneme, ale je príliš skoro hovoriť ako. Presne preto, že sa chceme uistiť, že to sadne do Cyberpunku. Všetko, čo chceme urobiť sa musí do hry hodiť."

 





Cyberpunk 2077 ponúka ďalšie zábery, autori spomínajú multiplayer a New game plus  Cyberpunk 2077 ponúka ďalšie zábery, autori spomínajú multiplayer a New game plus
Páči sa mi! (+12)






Cyberpunk 2077 ponúka ďalšie zábery, autori spomínajú multiplayer a New game plus
PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: CD Projekt / CD Projekt Red
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. december 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk