Facebook získal pod svoje krídla štúdio Sanzaru Games

Okrem VR titulov vyvinulo Sanzaru tiež hry, ako Secret Agent Clank pre PSP, The Sly Collection na PlayStation 3 a PSP a Sly Cooper: Thieves in Time pre PS3 a PSP.

pridal Gam_er 29.2.2020 o 12:54 pod hry
Facebook získal pod svoje krídla štúdio Sanzaru Games

HRY > NOVINKY >

Facebook začína vnímať potenciál na poli hier a mesiace po akvizácii Beat Games (Beat Saber) kupuje ďalšie štúdio, ktorým je Sanzaru Games. Väčšina štúdia sa presunula do Oculusu, keďže predtým naň priniesli niekoľko hier, ako Asgard's Wrath, Ripcoil, VR Sports Challenge a MARVEL Powers United VR. Tlačová správa k akvizácii uvádza, že Sanzaru budú aj naďalej fungovať nezávisle, len dostanú zdroje od Facebooku a Oculus Studios:

"Sanzaru je veteránom v oblasti vývoja hier, ktorý v minulosti dodával tituly na viac platforiem. Sú priekopníkom vo VR, keď v roku 2016 boli prvým štúdiom, ktoré sa stalo partnerom Oculus Studios. Pristupujú k hernému dizajnu v troch rovinách: skvelý dizajn, krásny art štýl (vrátane audia a animácií) a silné technológie. Práve tento talent a naša spolupráca umožnila Sanzaru vytvoriť tak silnú hru, ako Asgard’s Wrath. Na tomto základe budú stavať ďalej a posunieme spolu VR na ďalšiu úroveň." 

Sanzaru bolo založené v roku 2007 a má tri kancelárie v celej Kalifornii a Ontáriu. Okrem VR titulov vyvinulo Sanzaru tiež hry, ako Secret Agent Clank pre PSP, The Sly Collection na PlayStation 3 a PSP a Sly Cooper: Thieves in Time pre PS3 a PSP. Ich prvou hrou na Oculus bolo Ripcoil, ktorá vyšla v roku 2016:

"Preskúmame mnoho spôsobov, ako akcelerovať VR a rok 2020 bude pre túto oblasť neuveriteľným rokom v oblasti oznámení a vydaní nových VR hier. Sme nadšení, že sa Sanzaru pripojilo k nášmu tímu a toto je len jedno z mnohých úžasných VR oznámení, ktoré máme v rukáve."





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19599)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk