Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku

pridal spacejunker 17.4.2005 o 20:57 pod hry
HRY > NOVINKY >

Športovať a pritom sa hrať bolo odjakživa želaním rodičov a postrachom pre hráčov. Behaním po trávniku s gamepadom však nikoho neprekabátite a treba siahnuť po sofistikovanejšom náradí. EyeToy nás už dokázal postaviť z vysedených kresiel a AntiGrav dokonca aj rozhýbal stuhnuté kosti. Pohroma menom Gametrak nás donútila nielen vstať, ale sme sa pri hraní spotili a hra Dark Wind zanechala stopy na tele v podobe svalovej horúčky (ešte ťa boli chrbát beholder?)! Týmto ďakujeme spoločnosti sevenM, ktorá Gametrak zapožičala.

Gametrak je štandardne dodávaný s bojovkou Dark Wind. Na toto zariadenie sa môžete pozerať ako na formu zábavy, alebo prehodnotíte prebúdzanie, privstanete si a s Gametrakom si ráno zacvičíte. Nie, toto nie je reklama s Chuckom Norrisom. Gametrak sa pripája k PS2 prostredníctvom USB portu a na ovládanie hry nebudete potrebovať gamepad (v hre ani nefunguje). Šípkami sa stanú rukavice spojené syntetickými vláknami s ťažkou základňou, kde sa nachádzajú navijaky a na potvrdzovanie volieb slúži malá nášľapná podložka. Po krátkej kalibrácii sa na obrazovke objavia vaše digitálne ruky a súboje môžu začať.

Prvé odohrané súboje vedú k nadmernému poteniu, v ohrození je aj TV (budete sa chcieť k bojovníkovi príblížiť čoraz viacej) a hrozí natiahnutie šliach. Gametrak je veľmi presný a dokáže verne kopírovať pohyby vašich rúk a do protivníkov budete chcieť udierať čo najsilnejšie, čo bez zapojenia celého tela nie je možné. Hra vyhodnocuje počet zasadených a utŕžených úderov a nechýba ani počet spálených kalórií či rýchlosť vašich pästí. Vaše reflexy precvičí správne vykrývanie protivníkových výpadov či vytváranie silných kombo úderov. Séria módov a odstupňovaná obtiažnosť vás zamestná na niekoľko dní a Gametrak sa stane kráľom miestnosti s TV (vyskúšané, overené, certifikované Sectorom :)).

O tom, že systém udierania do vzduchu je silne nákazlivý, sme sa mohli presvedčiť hneď v prvý deň, kedy sme pred televízorom viedli tuhé boje. Viacej o Gametraku a hre Dark Wind sa budeme venovať v článku, ktorý doplnia fotky a videá odohraných súbojov (beholder a junker boli zachytení v plnom bojovom nasadení, pozor na nich :)).





Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku Gametrak: Dark Wind spôsobuje horúčku
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2

Vývoj: sevenM / In2Games
Štýl: bojovka
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2004
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk