From Russia With Love obrázky, video

pridal spacejunker 29.4.2005 o 9:40 pod hry
HRY > NOVINKY >

EA si po viac-menej fiasku menom Rogue Agent, zavolali na pomoc pri vytváraní nového herného pokračovania s najslávnejším agentom v hlavnej úlohe, Jamesa Bonda vo výslužbe, Seana Conneryho. Herec nielenže prepožičal svoju podobizeň, ale herná postava prehovorí aj jeho hlasom. EA sa vracajú s Russia With Love k úspešnému Everything or Nothing, z ktorého si požičiava ovládanie a mnohé iné prvky. Malou poistkou je tím stojaci za EON, čo by mohlo naznačovať, že pôjde o kvalitný herný zážitok.

Russia With Love poskytne všetko, na čo si hráči zvykli - odomykanie bonusov, upgradovanie rozsiahleho zbraňového arzenálu, neutíchajúcu akciu a ovládateľné dopravné prostriedky. Naháňačky na autách sa stali už bežnou súčasťou Bondoviek, ale taký výstrelok, ako je jet-pack s guľometom, je úplne nový. Súbojový systém bude modifikovaný a umožní presne zasiahnuť miesta na nepriateľovi, napr. granát v ruke či hlavu. No a keď vyprázdnite zásobníky, prichádza na radu boj s holými rukami.

Kto videl film a pozrel sa na obrázky, je mu jasné, že reči o kopírovaní deja filmu, sú len púhym želaním. From Russia With Love je iba ľahko inšpirovaný piatym románom od Iana Fleminga, vydaného v roku 1957. James je poslaný do Instanbulu, aby sa stretol s ruskou agentkou Taniou a získal tajné kódovacie zariadenie Lektor, o ktoré má záujem aj zločinecká organizácia SPECTRE. Príbeh hry však bude "jemne" zmenený, bude ho otvárať nová scéna, objavia sa nové postavy a dej zakončí nový koniec.

Na nových obrázkoch v galérii máte možnosť vidieť Sira Conneryho v záhradnom bludisku, ktorým začínal film, súboj s vrtuľníkom a lietanie na jet-packu v blízkosti Big Benu. Pre lepšiu predstavu odporúčame siahnuť po traileri, kde uvidíte všetky prednosti hry v pohybe. Video nájdete tu alebo tu (5MB).





From Russia With Love obrázky, video From Russia With Love obrázky, video From Russia With Love obrázky, video From Russia With Love obrázky, video From Russia With Love obrázky, video From Russia With Love obrázky, video From Russia With Love obrázky, video From Russia With Love obrázky, video From Russia With Love obrázky, video
Páči sa mi!






na
PS2
Xbox
Gamecube

Vývoj: EA / EA
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20213)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk