V skratke

pridal spacejunker 29.4.2005 o 16:06 pod hry
HRY > NOVINKY >

Disney Online chystá MMORPG na motíve filmu Piráti Karibiku. Hráč si vytvorí svojho piráta podľa vlastných predstáv a s druhými hráčmi bude podnikať výpravy za zlatom a rumom.

Handheldu Nintendo DS sa celosvetovo predalo viac, ako 5 miliónov kusov.

V priebehu mája sa začnú pre NDS predávať tituly: PAC-PIX, NFS Underground a Yoshi Touch & Go, ktoré v júni budú nasledovať  - adventúra Another Code: Two Memories a racing Ridge Racer DS.

Poľský Techland, autori Xpand Rally a Chrome, pracuje na survival hororovej FPS akcii Island of Living Dead. Hráč obklopený mutantami a nemŕtvymi bude bojovať o svoju kožu v blízkej budúcnosti, kedy sa všetky hrozby stali skutočnými a zaplavili svet. Island of Living Dead pobeží na upravenom Chrome engine s podporou všetkých grafických fines.

Stormregion, tvorcovia Codename Panzers, majú v príprave novú stratégiu Rush For Berlin, v ktorej bude hráč dobývať Nemecko na konci druhej svetovej vojny v čele aliancie (Anglicko, Amerika, Francúzsko) alebo Červenej armády.

Aby tých stratégií z obdobia druhej svetovej vojny nebolo málo, na E3 bude predvedená RTS War Leaders: Clash of Nations od španielskeho tímu Enigma. V roli vodcov Roosevelta, Churchilla a Stalina budete o víťazstve rozhodovať pomocou politiky, diplomacie a ekonomiky.

Ťahová stratégia Supreme Ruler 2010 bola dokončená. Predávať sa začne 10.mája.

O kvalitách špičkového racingu Gran Turismo 4 sa už presvedčilo 6,25 milióna hráčov na celom svete. Najviac sa GT4 predával v Európe, kde predajné čísla presiahli hranicu 3 miliónov kópií. Celosvetovo sa z celej série (GT, GT2, GT3, GT Concept a GT4) predalo viac, ako 43 milióna kópií.

Vo filme Silent Hill si po boku herečky Radha Mitchell (Pitch Black) zahrá Sean Bean, Boromir z LOTR. O scenár filmu sa postará Roger Avary, ktorý si rozdelil Oskara spolu s Tarantinom za scenár ku kultovému snímku Pulp Fiction.

Horolezci Neal Mueller a Chris Grubb (informovali sme o nich 1.apríla) musia pri svojom výstupe na najvyššiu horu sveta, nechať Nintendo DS v tábore pod úpätím Mount Everestu. Pri výstupe zohráva veľmi dôležitú úlohu váha samotného vaku a handheld musel z neho von. Možno nabudúce Mario!





Páči sa mi!

Zaradené pod: nintendo, nintendo, ati, cod






PS2

Vývoj: Sony / Polyphony Digital
Štýl: racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. marec 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk