Týždenník - Vpred do Valhally

Tento týždeň nám spustil ohlasovania nextgen hier a otvoril ich Assassin's Creed Valhalla.

pridal saver 3.5.2020 o 22:47 pod hry
Týždenník - Vpred do Valhally

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám spustil ohlasovania nextgen hier a otvoril ich Assassin's Creed Valhalla. Veľmi zaujímavo vyzerajúce pokračovanie Assassin série, ktoré nás vtiahne do doby vikingov. Presnejšie preberieme kmeň, ktorý sa vylodil v Anglicku a plánuje sa tu usídliť. Okrem spoznávania prostredia, raidov a misií si tak budeme expandovať aj vlastnú dedinu. Náležite téme si Ubisoft vybral aj dánskych hercov do hlavnej postavy, kde znovu budete môcť hrať za muža alebo ženu. 

 

 

 

Toto bolo jedno z prvých veľkých ohlásení titulov, ktoré prídu na nextgen, o ďalších zrejme budeme počuť už tento týždeň, keďže Microsoft naplánoval Inside Xbox zameraný na Xbox Series X tituly od tretích strán. Bude tam aj prvý gameplay Assassina. Microsoft popritom ohlásil aj svoje čísla používateľov a už má 10 miliónov Game Pass predplatiteľov a 90 miliónov Xbox Live používateľov. 

Z iných noviniek bol výrazný leak príbehu The Last of Us Part 2,  kde sa na internet dostal príbeh a aj videá dôležitých udalostí. Pôvodne sa odhadovalo, že to leakol tester, ale najnovšie vyzerá, že to boli hackeri, ktorí pre zlé zabezpečenie získali z predošlých hier Naughty Dogu kľúče ku cloudu. Náležite celej situácii Sony určilo nový dátum vydania na jún. Na júl sa tak odsunul Ghost of Tsushima. Taktiež vieme, že keď už The Last of Us Part 2 vyjde, odkrojí si z vášho disku kus miesta.

 

Z menších vecí boli ukázané zábery na Command and Conquer Remastered, hra príde už 5. júna.  Popritom práve v Early access vyšla slovenská stratégia Gray Zone, ktorá vyzerá zaujímavo a je to jeden z veľmi ambicióznych slovenských projektov. Objavila sa aj tematická hra k aktuálnemu čínskemu vírusu - Covid The Outbreak.

 

 

Zo zaujímavostí sme tu mali aj mobilnú verziu GTA V, v ktorej jeden fanúšik postupne portuje hru na Android. Má obmedzené možnosti, ale zatiaľ sa dá aspoň jazdiť po časti mesta. Star Citizen dostal nový veľký update. Z TV oblasti bol ohlásený seriál podľa Brothers in Arms série, ktorý pôjde po skutočných udalostiach druhej svetovej vojny. 

Z hardvéru nám Intel konečne odhalil svoju ponuku 10-tej generácie 14nm procesorov, ktoré konečne dostanú multithreading a ak plánujete ísť do Intelu, už sa oplatí počkať. Aj keď zatiaľ predstavil len najvyššie dosky do Z série. V mobilnej sfére malo predstavovačky tento týždeň Xiaomi a v Číne predstavili Mi 10 Youth edition a MIUI 12 systém a na západe predstavil Redmi Note 9 a Mi Note 10 lite

 

 

Ak plánujete kupovať grafiku, spravili sme zhrnutie aktuálnej ponuky grafík.. Oplatí sa kupovať hlavne nižšiu a strednú triedu, pričom strednú rovno s raytracingom. Ak chcete ísť po hi-ende, už je lepšie počkať na jeseň, kde dá svoju ponuku Nvidia a aj AMD. Niečo tento rok chce priniesť aj Intel, aj keď nevieme, v akom výkone začne.

 

 

Z recenzií sme sa pozreli na parádny Snowrunner, ktorý sťahuje dole len ten surový ruský prístup k používateľskej prívetivosti. Pozreli sme sa aj na konzolovú verziu Hunt: Showdown, aktuálnej multiplayerovky od Cryteku, ktorá má parádnu grafiku na PC, ale konzolová je až príliš orezaná. Pridali sme si pôsobivý Gears Tactics, ktorý dokázal Xcom štýlu hrateľnosti pridať brutálnu akciu. Otestovali sme aj Bookbound brigade. Z hardvéru sme otestovali Moto G8 power mobil a notebook Zenbook 14 s dvomi displejmi.

 

 

 

V oblasti interview sme sa porozprávali s GOG.com  a pridali sme aj rebríček predaja na Slovensku. Krátky rozhovor sme spravili aj s autorom českej motorkovej MMO. Nakoniec sme si zhrnuli aj tituly, ktoré redakcia Sectoru hrá počas korony.





Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19855)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk