Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

Čo hrávajú naši redaktori, keď už musia sedieť zavretí doma?

pridal matus_ace 2.5.2020 o 19:58 pod hry
Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

HRY > NOVINKY >

Už niekoľko týždňov celý svet sužuje koronavírus, ktorý ľudí uzavrel doma. Samozrejme, nepanuje u nás úplný lockdown, no aj tak množstvo ľudí pracuje z domu, nechodia von, lebo prakticky ani nie je kam chodiť. Ľudia tak viac času venujú hrám a ak už neviete, do akej hry sa pustiť ďalej, možno vás oslovia niektoré z našich tipov. Vyspovedali sme totiž redaktorov, aby prezradili, čo (samozrejme okrem hier na recenzie) hrajú v karanténe.

Gam_er

Momentálne hrám Uncharted: The Nathan Drake Collection aj vďaka akcii Play At Home. Keď to vyšlo, obával som sa starej, menej zábavnej hrateľnosti a biedneho vizuálu, najmä pri najstaršej prvej časti. No teraz vidím, že moje obavy neboli vôbec na mieste. Táto kolekcia je naozaj must have záležitosť, ktorá ponúkne desiatky hodín parádnej zábavy, takže si ju fakt užívam. Myslím, že všetky jej klady sú skvele zhrnuté aj v našej recenzii.

Zároveň hrám Far Cry 5, ktorému som pri vydaní nevenoval žiadnu pozornosť, pretože séria mi pripadala od parádnej trojky veľmi podobná. Ubisoft podľa mňa vôbec nezvláda variabilitu úloh. Má síce parádne open worldy, ale sú naplnené stereotypnými questmi typu choď tam, prines toto, vyčisti tábor, vráť sa. Z ukážok ma neočarilo ani prostredie Montany. Karanténa však priniesla pomerne hluché obdobie, tak sa z Far Cry 5 stala akási z núdze cnosť. Na počudovanie ma to začalo dosť baviť. Do pozornosti by som dal najmä veľmi peknú grafiku a špičkovú hrateľnosť, na ktorej to vlastne za mňa celé stojí. Príbeh patrí naopak k najslabším. O tej hrateľnosti by však Ubisoft pri Far Cry 5 mohol iným štúdiám prednášať. Bethesda ale na tieto prednášky nemusí, DOOM Eternal bol jednoducho bomba. 

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Uni

V čase karantény sa toho pre mňa veľa nemení, keďže pracujem z domu a fungujem online. Navyše herný svet nespí, aj keď je aj ten, samozrejme, poznačený pandémiou. Dokonca je toho niekedy viac ako obvykle. Takže hrávam to, čo treba recenzovať a momentálne si popritom občas na spestrenie zahrám Starcraft II.

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

DeCain

Situácia okolo koronavírusu každého zastihla trocha iným spôsobom. Niekto musel kvôli cestovaniu zo zahraničia ostať doma v povinnej karanténe, niekto nesmie pracovať, lebo vláda prikázala v rámci opatrení zatvoriť určité prevádzky, no a niekto, ako ja, sa musí snažiť udržiavať svet v behu, aby sa aj počas týchto ťažkých chvíľ nezastavil. To znamená, že okrem pár výnimiek sa stále venujem primárnemu zamestnaniu a do hrania hier investujem približne rovnaký čas, ako tomu bolo pred krízou. Ale v rámci tematiky okolitého sveta som si zahral obidva diely The Division a z menších hier som si okúsil Plague Inc. a na mobile pri zaspávaní Bio Inc. Redemption. Okrem toho často zapínam na odreagovanie Diablo 3, čo je na mojom disku už dlhoročná stálica.

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Kordi

Na hry mám ešte menej času ako pred vypuknutím núteného pobytu v domácom prostredí. Aj vzhľadom na to, že pandémia v mojej práci skôr niekoľkonásobne navýšila počet úloh, než ich ubrala a za pracovným notebookom strávim drvivú väčšinu dňa. 

Pokojnejší režim nastane až po Covide-19. Aj preto, ak už si nájdem voľný čas, venujem ho mimo hier na recenziu radšej knihám a seriálom. Aj keď taká prechádzka v Death Stranding stále láka.

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Pinkie

Obávam sa, že príliš nemám čím prispieť, konštantne hrávam s dcérou Ring Fit Adventure a Super Mario Oddysey, preletel som Doom Eternal a snažím sa byť kontinuálne prítomný v Animal Crossing: New Horizons, ale bez výraznejších úspechov. Občas sa nechám poraziť vo FIFA 20 a stále v sebe živím ambíciu dokončiť na 100 percent Red Dead Redemption 2, čo ale asi zostane program na dôchodok. Nemám ani viac času, ani menej, karanténu zvládam nad očakávania. Ak by som nemusel pracovať, situácia by mala veľmi blízko k ideálnemu stavu.

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Possol

Ideálna predstava hráča je byť zalezený vo svojom brlohu. Svoj čas som venoval novým Gears Tactics, ktoré vrelo odporúčam. Takmer vždy až v noci. Napriek súčasnej situácie ja osobne nemám viac voľného času a pri počítači trávim ešte menej času než obvykle. Z času na čas som ešte zapožičal miesto pri počítači synovcovi, ktorý obdivoval vo svojich siedmych rokoch tretieho Zaklínača alebo Batman: Arkham Knight. Viac času som si skutočne nenašiel - to ani na návrat do prérie v Red Dead Redemption 2!

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Korec

Po prvých dvoch mesiacoch karantény môžem konštatovať, že zatiaľ sa pre mňa veľa z herných návykov nezmenilo a prúd herných noviniek ma dostatočne zavlažuje na dlhé týždne. V marci som strávil desiatky hodín na Switch medzi Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a Animal Crossing: New Horizons. 31. marca dorazila Persona 5 Royal, ktorá zožrala cez 100 hodín. Na Zelený štvrtok prišlo Final Fantasy VII Remake a priorita bola jasná. Aby bola recenzia skutočne poctivá, paralelne mám na PS Vita rozohraný Final Fantasy VII originál a navyše som na PSP rozbehol aj Crisis Core: FF7, aby som lepšie mohol posúdiť dizajn vojakov Shinra či miesta Midgaru. A koncom mesiaca už dorazili Trials of Mana a celý máj bude patriť aj striedačke Animal Crossing: NH s novými eventmi a recenzovaním Xenoblade Chronicles Definitive Edition, aby ste mali recenziu tesne po páde embarga.

A keďže v karanténe treba vypustiť aj paru, výborne k tomu poslúžil ešte DOOM Eternal a každý tretí deň pár hádaniek z Layton's Mystery Journey.

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Tanya

Patrím medzi ľudí, ktorých práca sa dá na 100% vykonávať online z domu, takže viac času na hry mi nepribudlo. Počas domácej izolácie sa mi však podarilo prejsť Darksiders Genesis aj so zreteľom na zbieranie bonusov a teraz sa teším na Final Fantasy VII Remake. Stále sa však pohrávam s myšlienkou znova rozohrať aj originál a nejako obe hry skombinovať. Do mojej každodennej rutiny tiež patrí precvičovanie mozgu s Dr. Kawashimom na Nintendo Switch.

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Ace

Nepatrím medzi tých, ktorí by za posledné týždne mali viac času na hry, skôr práve naopak a aj preto som sa okrem hier na recenzovanie nepustil vážnejšie prakticky do ničoho, akurát som si viac hier vyskúšal skôr v menších dávkach. Keď už ale musím sedieť zväčša doma, tak sa snažím aspoň nejako rozhýbať telo aj hlavu. Telo hlavne pri Beat Saber a hlavu v Dr Kawashima's Brain Training na Switchi, kde už teraz ťahám šnúru nejakých 100 dní a mám tam nahratých viac ako 50 hodín.

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Nezmar

Ja hrávam pomenej, lebo pre mňa karanténa, respektíve korona znamenala skôr viac povinností a menej času. Každopádne, keďže priateľka mala viac času, tak som jej pomáhal prejsť levely, prípadne achievementy v hrách, ktoré hrala: Spyro, Crash, Tomb Raider a samozrejme sme dávali Overcooked 2, čo nemôže chýbať vždy po čase. No a Valorant ma celkom chytil.

Čo hrá redakcia Sector.sk počas karantény?

 

Saver

Zdá sa, že redakcia ma nejako veľa volného času, asi im treba pridať. U nás korona nič nemení, skôr je viac práce, keďže prichádza aj nová generácia, nádielka informácií stúpa, popritom sa niektorí používatelia opúšťajú v diskusiách, a tak stíham len veci na recenzie. Teraz hrám len /censored/, potom budem hrať /censored/ a ešte príde na rad /censored/, plus hardvér.





Páči sa mi! (+4)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19874)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk