Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look

pridal saver 9.5.2005 o 9:06 pod hry
HRY > NOVINKY >

Konzolisti závislí na Star Warse sa už určite nevedia dočkať Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith, práve vychádzajúceho akčného počinu LucasArtsu pripraveného podľa tretej epizódy tejto ságy. Ak ste hrali Lego Star Wars, už zbežne viete, čo v SW3 epizóde uvidíte, a ak si zahráte toto, už to budete vedieť presne (a možno ani film nemusíte pozerať). Hra totiž kombinuje zábery z filmu s klasicky konzolovou hack&slash akciou. Navyše kamera nie je umiestnená do tretej osoby, ale na rôzne miesta snímajúce aktuálne bojové pole a pohybujúca sa spolu s prílevmi ďalších nepriateľov a vašou ďalšou cestou. To umožňuje autorom kinematicky zachytiť dianie okolo vás, teda popri vašom boji, budete môcť sledovať rozmanité kúsky predvádzajúce sa na pozadí (na druhú stranu s kamerou nemôžete pohybovať a preto často nebudete vidieť odkiaľ prídu nepriatelia). Ak by vám to nestačilo, celé je to poprerývané prestrihovými animáciami či už prehrávanými priamo v engine alebo filmovými, ktoré následne plynule prechádzajú do hry.

Grafika síce nie je to najkvalitnejšie, čo nám PS2 a Xbox môže ponúknuť, ale v celkovej dynamike prostredí pôsobí veľmi slušne. Čo sa týka hrateľnosti celé je to založené na vašich Jedi silách a svetelnom meči. Kde budete kombinovať sériu úderov s desiatimi silami. Tie si môžete vždy po misiách upgradovať, pričom počet bodov na upgradovanie závisí od toho, ako sa predvediete v predošlej úrovni. V bojoch budete striedavo preberať Anakina alebo Obi Wana, podľa priebehu deja a potreby schopností danej postavy.  Jediné, čo by som hre vytkol, je trochu divoké ovládanie, síce sa do toho dá dostať, ale radšej by som zvolil iné defaultné nastavenie.

Star Wars fanúšikovia určite nemajú prečo váhať. Hra je však len na konzoly a s jej štýlom by sa pre PC ani veľmi nehodila. Podľa recenzií je to dlhé len vraj od troch do piatich hodín a možno aj preto to na IGN dostalo len 4.9/10 (PS2 verzia len 4.5). Našťastie ostatné recenzie tomu zatiaľ dávajú okolo 70-80.





Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look Star Wars Ep. III: Revenge of the Sith look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PS2

Vývoj: LucasArts / The Collective
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 19. máj 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19856)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk