Nové Call of Duty Cold War bude odhalené už čoskoro, prinesie kampaň a integráciu s Warzone

Activision hostil finančnú konferenciu, kde padlo o novom COD niekoľko informácií. Hráči sa údajne majú na čo tešiť.

pridal Gam_er 5.8.2020 o 17:35 pod hry
Nové Call of Duty Cold War bude odhalené už čoskoro, prinesie kampaň a integráciu s Warzone

HRY > NOVINKY >

Activision má za sebou finančnú konferenciu pre investorov a analytikov, kde hovoril aj o novom Call of Duty. Treyarch a Raven Software už potvrdili, že vyjde koncom tohto roka a Rob Kostich, prezident Activision Publishing, prezradil viac. V prvom rade úspech Call of Duty: Warzone a COD Mobile ovplyvnil spôsob, akým pozerá Activision na propagáciu nového titulu:

"Úspech Warzone a Call of Duty Mobile priniesol pre značku úplne nové možnosti. Počnúc marketingom to malo určite dopad na to, ako premýšľame o propagácii našich budúcich hier. Z našich výsledkov ste mohli vidieť, že práve teraz máme väčšie, angažovanejšie a globálnejšie publikum než kedykoľvek predtým v našej histórii. To znamená, že môžeme byť priamejší a cieľavedomejší, takže je to pre nás obrovská výhoda. 

Ďalšou vecou, ktorá je v súvislosti s marketingom dôležitá, je rozprávanie príbehu. Z tohto hľadiska môžeme byť ešte kreatívnejší a zábavnejší. Predovšetkým Warzone je nielen skvelý herný zážitok, ale aj skvelá platforma pre zdieľanie nových správ a informácií priamo s našou komunitou. Takto sme to ešte nikdy predtým nerobili. Je to pre nás tiež veľmi pozitívna zmena z hľadiska nášho biznisu a zároveň dôvod, prečo ste na novinky ohľadom série COD čakali tak dlho."

Kostich teda naznačuje, že oznámenie hry bude veľmi odlišné od toho, na čo sme zvyknutí. Nové COD zároveň ponúkne kampaň aj multiplayer a odhalenie príde pomerne skoro:

"Warzone nás prinútilo prehodnotiť, kedy a dokonca aj kde odhalíme náš budúci titul. Nemôžeme sa dočkať, keď sa s vami podelíme o novinky. Myslíme si, že to bude veľmi odlišné a zároveň pútavejšie než to, čo sme tu predtým mali.

Treyarch a Raven prichádzajú s ďalšou prémiovou hrou. Je na mne vidieť, že sme veľmi nadšení z toho, na čom pracujeme a myslíme si, že si to fanúšikovia zamilujú. Hra teraz vyzerá neuveriteľne a naši zamestnanci si s ňou užili už tony zábavy, ako v kampani, tak v online režimoch. Pokiaľ ide o načasovanie oznámenia, mám pocit, že to bude už čoskoro."

Novinka bude veľmi úzko prepojená s Warzone, nakoľko je s ním prepojené aj Modern Warfare a to isté plánujú urobiť aj s nadchádzajúcou hrou. Kostich tiež potvrdil, že už čoskoro predstavia cenové plány pre nasledujúcu generáciu. Čo sa týka predstavenia novej hry, je možné, že bude odhalená prostredníctvom nejakej príbehovej udalosti vo Warzone. 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17920)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk