Far Cry Instincts obrázky

pridal saver 2.6.2005 o 14:00 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ako to zatiaľ vidím Far Cry Instincts bude najlepšie vyzerajúca hra na starom Xboxe (jedine mu bude konkurovať xboxový HL2, ktorý podľa prezentácie na E3 vyzerá veľmi pekne). Far Cry Instincts bude niečo ako výrazne vylepšená PC verzia, totiž okrem neustáleho strieľania, tu pribudnú survival a stealth taktiky a rovnako aj príbeh bude prepracovanejší. 

Hneď prvé misie budú viac stealth orientované, a ak nebudete chcieť zomrieť, musíte eliminovať nepriateľov potichu a rýchlo. Neskôr vás však odchytí jeden z miestnych šialených vedcov a vpichne vám mutagén. Možno to ani nebude vedieť, ale práve on vám pomôže v prežití. Zmení vás, stane sa z vás ultimatívny zabijak (v podstate presne to, čo chcú tým záhadným projektom na ostrovoch dosiahnuť). Dostanete silu, lepší zrak, čuch a rýchlosť. Až vtedy začne naozajstná zábava a sily na konečne vyrovnajú.

Grafika bude oproti PC verzii limitovaná. Zníži sa kvalita textúr, polygóny a samozrejme sa bude využívať LOD, teda automatické znižovanie detailov. Prostredia budú upravené na konzolové podmienky, ale aj redesignované a nikdy nenarazíte na dva podobné levely. Striedať sa budú levely cez deň s nočnými, vonkajšie s vnútornými priestormi.

Zbraní bude spolu 15, od noža, cez granáty, guľomety, až po raketomety. Budete môcť inštalovať aj pasce s drevenými kolíkmi, alebo zakopávať míny. Vozidiel bude 7, od rôznych vodných člnov a skútrov, cez buginy, až po vzdušné, kde bude napríklad rogalo (vozidlá budú využité aj pri častých naháňačkových scénach).

Hra vyjde koncom septembra a je aj trochu škoda, že len na Xbox, možno by to po tých zmenách bolo zaujímavé prepracovať aj naspäť na PC.





Far Cry Instincts obrázky Far Cry Instincts obrázky Far Cry Instincts obrázky Far Cry Instincts obrázky Far Cry Instincts obrázky
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20300)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk