Total Overdose divoká mexická akcia

pridal spacejunker 6.6.2005 o 11:59 pod hry
HRY > NOVINKY >

IGN sa v preview bližšie pozreli na dokončovanú intenzívnu akciu Total Overdose od dánskeho tímu Deadline Games. Ovplyvnená mnohými hernými titulmi má najbližšie svojou otvorenosťou ku GTA, frenetickou akciou ku dvojici Max Payne a Dead to Rights, kombami k Tony Hawkovi a prostredím k filmu Desperado. Total Overdose je prehliadkou efektného masakra jedného gangu, ktorý odfajčil brata a otca hlavnému hrdinovi Ramirovi Cruzovi. Medzi nepriateľmi známy pod menom El Grinco Loco rozosieva smrť všade, kde sa objaví gringo so zbraňou. Pomsta bude sladká a hlavne efektná.

Total Overdose vsádza všetko na kombá. Či už budete riadiť auto, behať po stenách, skákať, pod Ramirove nohy bude padať tona nábojníc. Smrť má mnoho podôb a Ramiro má v zálohe mnoho komb (cez 70). Za efektné eliminovanie nepriateľov získavate body a tie sa premieňajú na špeciálne kombá (tornado, el mariachi, exploding piňata), ako pirueta vo vzduchu s vytiahnutými zbraňami. Čím viacej komb za sebou, tým väčšia šanca, že sa vám do rúk dostane poriadny kvér a odomkne nové smrteľnejšie kombo.

Bodovací systém sleduje každý hráčov krok a núti ho k čoraz väčšiemu masakru na obrazovke. Úrovne vraj bude možné prejsť aj s vytvorením jedného obrovského komba! A s týmto počíta aj vstavaný replay, vlastne možnosť pretočiť hru späť do miesta, kde ste kombo pokazili. Niečo podobné ako mal Prince of Persia a využije aj deštrukčný racing Full Auto. Tento herný mechanizmus využijete aj pri riešení rafinovaných puzzlov. Tieto budú predstavovať rôzne výzvy a iba presným načasovaním alebo vykonaním presného komba sa otvoria dvere či zjaví boss.

Total Overdose sa odohráva v 18 prostrediach (púšť, mesto Los Toros), v ktorých bude možné využívať rozmanité vozidlá. Autori tvrdia, že deštrukciu na kolesách si užijete iba v 30% hry. Tequilou ochutená akcia, alebo akcia pod vplyvom tequily? Total Overdose sa koncentruje na neutíchajúcu akciu, efektné skoky z kaktusov, masakrovanie hydiny, ozbrojené slečny v bikinách a výbuchy, čomu je prispôsobená aj jednoduchá, ale plynulá grafika. Desperado Ramirez začne strieľať po gangu Papa Muerteho v priebehu septembra na PC, PS2 a Xbox.





Total Overdose divoká mexická akcia Total Overdose divoká mexická akcia Total Overdose divoká mexická akcia Total Overdose divoká mexická akcia Total Overdose divoká mexická akcia Total Overdose divoká mexická akcia Total Overdose divoká mexická akcia Total Overdose divoká mexická akcia Total Overdose divoká mexická akcia
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox






PC
PS2
Xbox

Vývoj: SCi Games / Deadline Games
Štýl: Akcia / Arkáda
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk