Far Cry Instincts zbrane, vozidlá, editor

pridal spacejunker 15.6.2005 o 15:32 pod hry
HRY > NOVINKY >

S blížiacim sa vydaním Far Cry Instincts, sa objavuje čoraz viacej informácií o tejto FPS akcii. O tom, že nepôjde o priamy port PC verzie Far Cry už vieme. Hrateľnosť bude obohatená o survival, stealth prvky a špeciálne schopnosti, ku ktorým sa hlavný hrdina Jack Carver dostane po vpichnutí mutagénu. Ale, čo ak prídu vhod zbrane? Aký bude zbraňový arzenál? A na akých vozidlách sa budeme preháňať po exotických ostrovoch?

Zbraňový arzenál je modifikovaný a upravený pre potreby tichej eliminácie. Štandardnú mačetu nahradil nôž (motýľ), prvá zbraň, ktorá sa dostane Jackovi do rúk. Namiesto jednej ručnej zbrane Instincts ponúka rovno tri a to: Glock so zásobníkom na 31 nábojov, Berettu s tlmičom a extra účinný Desert Eagle. Na malé vzdialenosti sa isto hodí aj nová brokovnica, ktorá nahradila Jackhammer. Samopaly a útočné pušky (odpadla super moderná OICW) zostali nezmenené. Zastrieľate si ako z MP5 a P90, tak aj z M4 Carbine a AG36 Assault Rifle. Rovnako v hre zostal guľomet. Sniperky budú v Instincts rovno dve: Recon Rifle so sedem násobným zoomom, ktorú neskôr nahradí Sniper Rifle s desať násobným priblížením. Nový by mal byť aj raketomet.

Humvee, rogalo, gumový a hliadkujúci čln - to sú všetko dôverne známe vozidlá. Instincts má v garáži aj niekoľko nových. Buginu nahradila veľmi rýchla a manévrovateľná štvorkolka, určená na bleskový prieskum. Na vode, ale aj na súši sa osvedčí pomaly akcelerujúce vznášadlo. Kto sa s ním naučí narábať, prekonať bažiny a pristáť na pláži nebude problém. Novinkou bude aj extrémne rýchly vodný skúter, ideálny na rýchle presuny a únik pred hliadkujúcimi člnmi. Na vybrané vozidlá bude možné nainštalovať Browning, účinnú zbraň pri boji s pechotou a ľahkými vozidlami. Viacej o zbraniach a dopravných prostriedkoch vrátane renderov nájdete na serveri IGN.

Pred nedávnom sme informovali o editore máp, ktorý by mal byť súčasťou hry. Dnes vám ponúkame panoramatické obrázky z vytvárania jednej úrovne. Podľa prvých záberov bude navrhnutie mapy veľmi jednoduché a intuitívne. S vysokou pravdepodobnosťou bude možné vlastné výtvory distribuovať cez službu Xbox Live.





Far Cry Instincts zbrane, vozidlá, editor Far Cry Instincts zbrane, vozidlá, editor Far Cry Instincts zbrane, vozidlá, editor
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft Montreal
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19878)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk