Shadowgrounds sa bojí Prey

pridal spacejunker 17.6.2005 o 13:16 pod hry
HRY > NOVINKY >

Indiáni z kmeňa Cherokee lovia svoje koristi (Prey) už niekoľko rokov. Frozenbyte sa rozhodol premenovať svoju akciu Preyground na Shadowgrounds, aby nedochádzalo k zámene s očakávanou FPS akciou Prey od Human Head Studios. Súčasne s premenovaním bola spustená oficiálna stránka, ktorá ponúka niekoľko nových obrázkov (nájdete v galérii), základné informácie o zbraniach a hre. Na stiahnutie je k dispozícii úvodná skladba a dvojminútový trailer (40MB) vo vysokom rozlíšení.

Shadowgrounds sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kedy ľudstvo zaznamenalo prudký nárast nových technológií a s nimi spojené aj možnosti prebádať neznáme kúty vesmíru. Hľadanie alternatívnych svetov, ktoré by sa mohli skolonizovať, prinieslo prvé ovocie. Prvý ľudia začali s budovaním nového domova, kolónia Nová Atlantída sa na planéte Ganymede neustále rozrastala a populácia stúpala. Shadowgrounds však nie je manažmentovkou vesmírnej kolónie, ale intenzívna akcia a preto sa na planéte Ganymede kolonisti ocitnú v roli koristí pre krvilačné monštrá neznámej rasy.

Akcia sa bude sústrediť na boj v tmavých, kompletne deštrukčných prostrediach. Upgradovateľným zbraňovým arzenálom pôjde zničiť všetko, od sklenených výplní, až po stromy. Tmavé prostredie tu nie sú iba na vyvolanie mrazivej atmosféry, ale tma je jediným spoločníkom nepriateľov, ktorí sú citliví na svetlo. Po väčšinu času budú striehnuť v tieňoch a vybiehať vtedy, keď lúč baterky bude vykrajovať temnotu v inej časti miestnosti. Ostražitosť a chránenie chrbta bude pre prežitie kľúčové. Niektoré monštrá dokonca nebude možné vidieť vo svetle, ale iba v tieňoch.

Shadowgrounds sľubuje intenzívnu akciu vo výbornej grafike, spletitý príbeh, zúrivých bossov a hlavne dusnú atmosféru boja o prežitie, ktorú podporí soundtrack (vraj sa na ňom pracuje cez rok). Shadowgrounds vychádza koncom tohto roka.





Shadowgrounds sa bojí Prey Shadowgrounds sa bojí Prey Shadowgrounds sa bojí Prey Shadowgrounds sa bojí Prey
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Frozenbyte
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19960)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk