F.E.A.R. MP demo look

pridal saver 17.6.2005 o 21:31 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ak ste si ešte nepozreli multiplayerové demo na F.E.A.R. určite si stiahnute a vyskúšajte. Síce má 450MB a je len multiplayer, ale ukáže dynamiku hry, ktorá je naozaj veľmi slušná. Navyše demo v sebe obsahuje aj testovaciu scénu, ktorá vám testuje výkon systému na veľmi zaujímavých (extrémne krvavých) prestrihových sekvenciách zo single playeru. V MP sú tri menšie multiplayerové mapy vhodné pre 8 hráčov, niektoré servre ponúkajú aj 16, ale to je na nich už tlačenica (už aj pri 8 hráčoch sa mi stávalo, že ma hneď po spawnutí zabili). Inak mapy nič extra, ale v hre ide o akciu a dynamiku, ktorú priam pocítie (samozrejme, ak máte lepší počítač). Autori zapracovali hlavne na grafike ako particle efektoch, deštrukcie takmer všetkého, čo vidíte okolo (v multiplayerových mapách toho veľa nie je), nechýbajú realtimeové tiene umožňujúce spozorovať nepriateľa za rohom (ak odtiaľ svieti svetlo) a nakoniec je dobre odladená aj hrateľnosť a rozdelenie zbraní. Možno trochu rýchle zabíjanie, ale ide o čisto akčný multiplayer.

K rýchlosti, prakticky tam môžu spomaľovať len particle efekty, shadre a tiene, tie keď si znížite na minimum, nemal by byť problém ani na priemerných kartách a procesore okolo 1,5 GHz. Mimimálne požiadavky neboli stanovené, na demo autori odporučili 1,7GHz, 1GB RAM a kartu Nvidia 5900 alebo ATI 9700. Na mojom 2GHz a ATI 9800 a 512MB som niektoré parametre, ako particle bouncing, reflekcie nastavil radšej na stredné detaily a nemal som problémy s klesaním pod 25 fps. S menšou pamäťou som žiadne swapovanie nezbadal. 

Celkovo vyzerá slušne a nesklamalo, už sa môžeme tešiť na single playerové demo na jesenné vyjdenie hry. Dúfajme, že nakoniec hrateľnosť neskončí repetívne ako Area 51, (tú mi v deme pripomenulo zameriavanie na jednej zo zbraní :) pri uzavretých priestoroch sa to môže ľahko stať.





F.E.A.R. MP demo look F.E.A.R. MP demo look F.E.A.R. MP demo look F.E.A.R. MP demo look F.E.A.R. MP demo look F.E.A.R. MP demo look F.E.A.R. MP demo look F.E.A.R. MP demo look F.E.A.R. MP demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: nvidia, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Vivendi / Monolith
Štýl: Akcia / Triler
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 18. október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk