Destroy All Humans! prvé recenzie, look

pridal spacejunker 24.6.2005 o 14:42 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nastal čas na pomstu za všetky tie pokusy na našich bratoch. Nastal čas splatiť dlh a obetovať zopár opíc, ehm ľudí. Velím: "Do zbrane a zničte ľudstvo!" Deštrukčný epos s prízvučným názvom Destroy All Humans! od majstrov deštrukcie Pandemic Studios, sa začal predávať a schytáva prvé známky v recenziách. Na Gamespote získal DAH! 7,5/10, na Gamespy 4/5 a IGN hodnotilo známkou 7/10. Vyčítaná je predovšetkým repetívna stavba misií, neustále sa opakujúce vedľajšie úlohy, nízka obtiažnosť a relatívne krátka hracia doba (8 hodín, bez splnenia bočných úloh).

Všetko okolo je na vysokej úrovni hlavne prezentácia a humorne podávaný príbeh, ktorý sleduje osudy mimozemskej rasy Furonov. Ich život visí na vlásku a jediná možnosť ako zostať nesmrteľný a produkovať čisté klony, je začať hľadať nepoškvrnenú DNA. A tá sa nachádza na zapadnutej planéte menom Zem. Sem bol vyslaný klon s číslom 136 a neuspel. Vládna agentúra Majestic ho zajala. Na Zem je poslaný nový klon so sklonom k násiliu Crypto 137, aby objasnil neúspech predchádzajúcej misie a pochopiteľne, aby získal čo najviac DNA.

Svet v DAH! je ako vystrihnutý z béčkových filmov z 50tych rokov. Tejto dobe zodpovedajú modely postáv, zbraní, lietajúceho taniera a dokonca aj rozhovory. Deštrukciu rozosievate medzi ľudmi, popri dolovaní DNA z ich mozgov, vychytenými upgradovateľnými zbraňami. Na začiatok je to iba paprskomet a telekinéza, ale neskôr pribudne análna sonda a tú najväčšiu zábavu zažijete na palube lietajúceho taniera. Budovy a armádne vozidlá sú bezbranné voči silným výbojom kvantových a energetických zbraní. Crypto sa okrem deštrukcie zaoberá aj unášaním ľudí a tichému infiltrovaniu (zoberie na seba podobu akéhokoľvek človeka).

DAH! je veľmi zábavná hra, keď príde na deštrukciu, horšie je to s bočnými úlohami, ktoré sa opakujú a po pár pokusoch prestávajú baviť. Dynamickej akcii neprospieva ani čakanie na Crypta, kým nasade/vysadne z taniera alebo únavné zbieranie DNA. Na úspešné dokončenie misie je nutné nazbierať potrebný počet.





Destroy All Humans! prvé recenzie, look Destroy All Humans! prvé recenzie, look Destroy All Humans! prvé recenzie, look Destroy All Humans! prvé recenzie, look Destroy All Humans! prvé recenzie, look Destroy All Humans! prvé recenzie, look Destroy All Humans! prvé recenzie, look Destroy All Humans! prvé recenzie, look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PS2

Vývoj: THQ / Pandemic Studios
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  jún 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk