Destroy All Humans! zničte ľudstvo

pridal spacejunker 2.6.2005 o 21:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

Koľkokrát sme už zničili tých odporných mzákov z vesmíru, koľkokrát sme po nich museli upratovať? A teraz nám to všetko spočítajú a vrátia. Prichádza najväčšia invázia vo vesmíre. Rasa Furonov, na pokraji vyhynutia, mieri k Zemi. Ich jedinou spásou je získať dostatok genetického materiálu a na túto úlohu vyhradila nie stovky, ani tisícky, dokonca ani milióny šedých mužíkov, ale iba jedného jediného! Pidi mužík Crypto s označením 137 pristáva v 50tych rokoch v americkom mestečku, ktoré je odjakživa centrom mimozemskej aktivity. O tento kus zeme má pochopiteľne záujem (vzhľadom na vysokú koncentráciu čohokoľvek mimozemského) vládna agentúra Majestic. Predchodcu Crypta s označením 136 zajali a možno ho aj pitvali. Zato zaplatia!

Crypto nepozná zľutovania. Cieľ misie je jasný, vysať informácie z mozgov, získať dostatok DNA a ľudstvo zničiť! Že už bolo na čase? Presne takúto ideu muselo zdieľať aj štúdio Pandemic pri tvorbe Destroy All Humans!, intenzívnej 3rd person akcie, postavenej na deštrukčnom základe Mercenaries (recenzia). Pandemic postavili ľudstvo do role odsúdenca, čakajúceho na trest smrti. Pred Cryptom, obdareným mentálnymi schopnosťami a extra ničivými zbraňami sa nikto neschová.

Najprv odrovná farmára, potom príchodzích robošov, hulákajúcu políciu, ktorá prišla na prieskum a aby sa nepovedalo, že toho bolo málo, tak sa postará o vojenskú čatu. A to bol prosím iba tutorial! Ion Detonator, Brain Exploder, Zap-O-Matic, Sonic Boom, Quantum Deconstructor. Že sa za hroznými názvami schováva poriadna deštrukcia? Crypto týmito zbraňami vedie inváziu na všetky smery. Mentálnymi schopnosťami sa naladí na mozgové vlny vedcov, aby ich za rohom uniesol. Premení sa na človeka a splynie s davom, aby neskôr zničil niekoľko budov.

V Destroy All Humans! ide o DNA a čím viacej jej získate, tým sú silnejšie zbrane a mentálne sily. Po každej úspešnej misii (deštrukcii a plieneniu sa medze nekladú) sa môžete vrátiť na materskú loď pre ďalšie inštrukcie, alebo zostať a blbnúť ďalej. V hre sa bude nachádzať tona bočných misií a bonusov, pri hľadaní ktorých určite využijete jet-pack alebo lietajúci tanier.

Nechajte vypariť autá, obetujte ľudí na pokusy, nešetrite zvieratá a zničte ľudstvo! Viacej o Destroy All Humans! nájdete na novootvorenej oficiálnej stránke.





Destroy All Humans! zničte ľudstvo Destroy All Humans! zničte ľudstvo Destroy All Humans! zničte ľudstvo Destroy All Humans! zničte ľudstvo Destroy All Humans! zničte ľudstvo Destroy All Humans! zničte ľudstvo Destroy All Humans! zničte ľudstvo Destroy All Humans! zničte ľudstvo Destroy All Humans! zničte ľudstvo
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2

Vývoj: THQ / Pandemic Studios
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  jún 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk